מחפש SERIAL ל SUBMITWOLF

• פותח הנושא gool
  • פורסם בתאריך

gool

New member
מחפש SERIAL ל SUBMITWOLF

אף סריאל שמצאתי ברשת לא תופס .... למישהו יש משהו עובד ??

עצה ידידותית

אל תתעסק עם סיריאלים לתוכנות של Trellian, יצרנית סאבמיט-וולף, ושאר תוכנות הזאבים המצויינות. זאת חברה של האקרים ויש להם אחלה boobytraps נגד אנשים שמשתמשים בסיריאלים. אגב, הרבה מאד תוכנות shareware מפעילות boobytraps נגד אנשים שמפעילים סיריאלים. התוצאה יכולה להיות החל מחשיפת הפרטים של המשתמש, דרך מחיקת התוכנה, ועד אפילו לגרימת נזק לדיסק הקשיח של המשתמש. בהצלחה ``ונשמרת לנפשך מאד``...

מלכודות

כמו באינדיאנה ג`ונס שהוא דורך על משבצת מסויימת בריצפה ויורים עליו חצי רעל, ככה אותו דבר, אתה חושב שהנה אתה שם את המספר הסיריאלי והכל יהיה בסדר ו... אולי לא נשלח אליך חץ רעל, אבל קורים דברים כמפורט בהודעה הקודמת. יש כיום כמה מאות מלכודות כאלה על הרבה מאד תוכנות.

ואגב

זאת תפיסה מאד טובה בהגנה. במקום להוסיף עוד אלוגריתם ועוד אחד להקשות על הפריצה, ובסוף במילא יפצחו גם אותו, אתה נותן לפורץ את התחושה שהוא פרץ נכון, ורק אחרי כמה שימושים (ואחרי שהפריצה הופצה ברשת) אתה נותן לו בראש.

gool

New member
מלכודות ...

עד היום אני לא יודע אם הצורב שלי הלך בגלל שהוא גמר את הסוס או ש GoldenHawk (יצרנית CDRWin) גמרה עליו את הסוס .... הרי אם מעדכנים Firmware המלכודת שלהם תריכה להדרס לא ?? עדכנתי Firmware אבל המכשיר עדיין לא ממש עבד ...

gool

New member
עוד דבר

הבעיות התחילו מיד לאחר שהכנסתי לתוכנה סריאל מועתק.... למרות ששנים עבדתי עם התוכנה בסריאל מועתק ללא בעיות

היתה לי רשימה שלהן

עם משהו כמו 100 מלכודות כאלה... זה די חולני איזה מלכודות יש בכל מיני תוכנות כאלה. אבל זה הגיוני, כאילו, כמו שאמרתי, זה דווקא רעיון טוב מצד המתכנת.

gool

New member
טעות

אם אתה שואל אותי הרעיון גרוע ביותר מאד מאד מאד בלשון המעטה, מצד החברה כמובן. אני כמנכ``ל חברה לעולם לא הייתי בוחר להשתמש בטקטיקה הזו. רק מתחילים להבין מה החברה מעוללת וישר המוצר מתחיל להיות מוחרם והמכירות צונחות פלאים. אתה יודע מה זה אמריקאים ?? תפגע בהם במידה הכי קטנה שאפשר והם שורפים אותך לכל החיים. מאותה סיבה אני בחיים לא אקנה מוצר של GoldenHawk למשל.

רעיון גרוע? האמנם?

ברור שעל צעד כזה צריך לחשוב מראש, ולהביא בחשבון את כל ההשלכות (בעיקר המשפטיות והשיווקיות) שיכולות להיות לו. לדוגמא מה אם המלכודת מופעלת בטעות דווקא על משתמש תמים שדווקא משלם. מצד שני, עכשיו אני אעשה משהו שאני לא אוהב לעשות, ואני אתן דוגמא בלי לתת ממש את המקורות שלי מכיוון שאני מדבר על מקרה שקרה בארה``ב ושמות החברות הנוגעות בדבר לא זכור לי. אשמח אם מישהו ישלים את הפרטים המלאים מכיוון שאני רק שולף מהזכרון. ומעשה שהיה כך היה... חברת כבלים בארה``ב נאבקה בתופעה של זיוף של ממירי החברה. במקום להשתמש ב``נשקים`` הרגילים, החליטה החברה להחזיר מלחמה, ויצרה תקלה יזומה לאנשים שהשתמשו בממירים המזויפים. התקלה גרמה לפגיעה פיזית במקלט הטלוויזיה שלהם, אך דווקא גרמה להערכה רבה של החברה על-ידי ההאקרים על-כך שהיא ניצחה אותם במגרשם הביתי. אני למשל, בתור צרכן, הייתי עצבני הרבה יותר אם חברה היתה שומרת את העדפות הגלישה שלי על מחשביה (spyware), מאשר אם היתה מנסה להתגונן נגד אנשים שמנסים לגנוב את מוצריה.

למעלה