מחפש PPC עם PCMCIA

shay454

New member
מחפש PPC עם PCMCIA

אני צריך רשימת דגמים שבהם יש כניסה לכרטיסי PCMCIA. בחיפוש בGOOGLE מצאתי רק את IPaq H3600 האם זה המכשיר היחיד שיש עם PCMCIA? איזה WIN יש עליו?

mikeoreli

New member
אין דבר כזה

לא קיים פוקט פיסי עם כניסה מובנית לPCMCIA. תוכל אבל לרכוש שרוול עם כניסה כזו. המכשירים היחידים שיש להם שרוול כזה הם: קסיו קסיופיאה E200 HP איפק 3XXX (הrx3715 החדש לא נמצא במשפחה זו) HP איפק 5XXX XXX - תתי דגמים. המכשיר היחיד שנמכר חדש ויש לו שרוול לPCMCIA הוא הHP איפק 5550 או 5555 (בארה"ב). כל שאר הדגמים הם ישנים. אם אתה מחפש יד שנייה אז תבדוק את הדגמים: 5450, 3950, 3970. השאר ממש ישנים ולא כדאיים. אלו הם היחידים ולא ייצרו יותר מכשירים שיתמכו בשרוולים וגם בPCMCIA. שרוול PCMCIA עולה כ 800 ש"ח ומגדיל מאוד את גודל המכשיר והמשקל.

2cookie

New member
דווקא קיים!

ה-PPC של @MIGA. ויש גם מתאם של HP שהופך כל חריץ CF ל-PCMCIA...

shay454

New member
בטוח שאין??

האם קיימות חנויות בארץ שניתן לקנות בהם את השרוול? הבנתי שהפסיקו לייצר את השרוול בHP.

shay454

New member
תודה לכולם,

כנראה שאני ישיג שרוול וזהו. אני לא בטוח שמתאם לCF יעשה את העבודה. מדובר בחיבור לכרטיס מודם אלחוטי.

mikeoreli

New member
אתה בטח מתכוון ל@migo-600C

השאלה היא איפה אפשר לקנות כזה? בכל מקרה, אם קיים מכשיר כזה אך לא ניתן לקנות = אין דבר כזה. בנוסף, קבלו אתר עם השוואות בין כל מני מכשירים ישנים משונים: http://www.iapplianceweb.com/appTable/IAW_PDAS.htm

2cookie

New member
זה לא אומר שהוא לא קיים....

הוא פשוט לא זמין יותר.

AYELET1

New member
תודה רבה!

איך עוברת חולפת לה התהילה

AYELET1

New member
לא אבל אחרים שנמצאים שם

בעיקר פאלמים ענתיקות וגם וייזורים וגם 505 שהיה אז ספינת הדגל של חב' פאלם
שהיה הפאלם הראשון שלי (רק אח"כ יצא לי לפגוש את כל הענתיקות) ובא לאחר הג'ינייס וגם כתבתי על ההחלטה הגורלית ששינת את חיי (
) כאן אוי... אוח... מה שהנוסטלגיה עושה לי...

2cookie

New member
נו.. עכשיו הזכרת לי את הקאסיו PV420

ואת הג'ורנדה!!!!!!!!!!
את ה-M130 אני לא ממש זוכר לטובה..

AYELET1

New member
נו ב'מת...

את הגורנדה אתה זוכר לטובה כי לא הספקת בכלל להיווכח בחסרונותיה ב-5 הימים שחלפו להם ביעף

2cookie

New member
על אילו חסרונות לדוגמה?!../images/Emo3.gif

טוב נו.. אולי את צודקת
אבל קיבלתי ממנה את הרושם הראשוני הטוב ביותר, אף מכשיר אחר לא נתן את זה..

AYELET1

New member
אף מכשיר לא נותר בבחינת...

מסתורין בלתי מושג ............ (אפילו אתה לא הספקת למכור את השאר כל כך מהר...)

2cookie

New member
אני חושב שזה בגלל שזה היה מחשב

כף היד הרציני הראשון שלי (למה רציני? כי מבוסס מייקרוסופט כמובן
).

למעלה