מחפש GPS נטו, מכשיר

מחפש GPS נטו, מכשיר

שאני יוכל לשים על הרכב ותכלס ישתמש רק כGPS (כמובן מטעמי כסף...). על איזה מכשיר הייתם ממליצים? מה אתם אומרים על GPS 180 של MIO, הוא יחסית זול. עוד משהו, על איזה תוכנה הייתם ממליצים לניווט? תודה מראש, אסף.

Alvie Singer

New member
אז לך כבר על ה A201

יש לו מערכת הפעלה WM5 שזו סיבה מספקת לוותר על ה 180...

חתולון*

New member
שלי מצויינת, רק לניווט +++

Mio P 350 ב-2000 ש"ח אתה מקבל מכשיר, נרתיק אלומניום איכותי, שומר מסך פלסטי, רב פעמי, כרטיס 512 או 1 ג'יגה, תלוי בלחץ על איש המכירה המחיר כמובן...לא כולל תוכנה... ועוד משהו, עם העברית של "רונלייט, הרשיון כבר בפנים!

חתולון*

New member
כמובן עם מערכת WM5

שלא שוכחת כלום מהזכרון, כשהסוללה התרוקנה.... כמו ה W2003

חתולון*

New member
התחלתי עם WM5

לכן, לא יודע להבחין בין המהירויות.... WM5 שומרת בזכרון, זה מה שחשוב כרגע, <בשבילי>

zetatron

New member
310 לא יקר, הוא פשוט כולל תוכנה

אם תקנה מכשיר PPC אחר שנראה יותר זול, עדיין תצטרך להשקיע כ1000 שקל בתוכנת הניווט.

חתולון*

New member
גם נכון...

אעפ"י שיש תמיד כאלה, כמו האחיין שלי רק קראתי לו לטפל ב- MIO החדש שלי וכבר יש (לי) לו DESTINATOR6 השד יודע מאיפה... אולי רכש לי תוכנה, <אני הדוד שלו>

Alvie Singer

New member
בסדר אבל אלה שני דברים שונים

ה C310 מגיע עם mio map מובנה. אני קניתי (בשביל אחי, כרגע המכשיר אצלי לשבועיים) את ה C510 והוא בא עם התוכנה. המכשיר ממש אחלה בינתיים, מעבר לזה שהוא משמש כדיבורית בלוטות', ניתן לראות את המסך גם כשהשמש חזקה מאוד על המכשיר.

ממה שהבנתי, המכשיר הזה מעט

איטי, אבל תכלס אני רוצה להשתמש בו רק לניווט, האם האיטיות שלו תתבטא בניווט?

AYELET1

New member
בד"כ מהירות המעבד איננה קריטית

לניווט (כמובן מסף מסויים. ה-180 עובר אותו בלי בעיה)

הכי באסה שאתם כמעט סגורים על

מכשיר אחד ופתאום שומעים נפלאות על מכשיר אחר... אז מה אתם אומרים, המיו 180 או 169 בשביל נטו ניווט? תודה מראש.

A05246

New member
מיו 169

קצת יותר יציב למרות שה-180 עם נתונים טיפה יותר טובים לכאורה

למעלה