מחפש G 70ג€

מחפש G 70ג€

יש לי רולנד ג€ ג€va 76ג€ וpantom xr ג€ מודול , רציתי להתקדם במקלדת שלי לG 70ג€ אולי מישהו רוצה למכור או להתחלף בכייף 0544986822

G 70

לא יודע איך נדחפו כל הגימלים האלה אני חדש כאן בכא" מי שיש לו למכירה במחיר טוב אשמח . ומי שמכיר את האורגן טוב אשמח לדבר איתו או לקבל עליו אינפורמציה תודה!!

ברוך הבא../images/Emo24.gif

לחברת הפורום "נעמוש האחת" יש כזה אורגן.היא גם מבינה בפונקציות שלו.נמתין בסבלנות עד שהיא תתחבר.אני בטוח שהיא תשמח לעזור לך:)

תודה איש הרוח

תודה איש הרוח על הארוח החם היתי שמח לשוחח איתך המס` שלי נמצא בנל" ב)האמת שאני עובד עם כלי ברמה מעל הG ג€70 ג€ שמו פנטום אבל אני צריך שליטה טובה והVA 76ג€ ג€ של רולנד לא נוח לי אז כפי שאמרת נדבר עם הנעמה הזאת היא בטח תספר לי על הכלי מספרי0544986822 אגב אני קלידן בציבור הדתי אני עובד עם דגימות ולופים חיים שאני מסמפל אותם לפנטום והמכשיר קורא אותם בריל טיים בטח זה יעניין כאן המון חברה ! אם תתענינו ארחיב בנושא!

דiד משה

New member
בואנה.. יש לי סמפלר korg es-1ג€,

אפשר להשתמש בדגימות שלך? אני מחפש מקצבים `חיים` כבר המון זמן!

בעניין שכתבת

הרחבתי בנושא בעניין הדגימות בדף הראשי כתבתי "דגימות וסאונדים" נדבר שם ותכתוב לי שם בדיוק את הדגם של האורגן ובדיוק מה אתה מחפש

תודה איש הרוח

תודה איש הרוח על הארוח החם היתי שמח לשוחח איתך המס` שלי נמצא בנל" ב)האמת שאני עובד עם כלי ברמה מעל הG ג€70 ג€ שמו פנטום אבל אני צריך שליטה טובה והVA 76ג€ ג€ של רולנד לא נוח לי אז כפי שאמרת נדבר עם הנעמה הזאת היא בטח תספר לי על הכלי מספרי0544986822 אגב אני קלידן בציבור הדתי אני עובד עם דגימות ולופים חיים שאני מסמפל אותם לפנטום והמכשיר קורא אותם בריל טיים בטח זה יעניין כאן המון חברה ! אם תתענינו ארחיב בנושא!

אהלן !למכור אותו עדיין לא.

אבל אני אשמח לספר עליו.אולי אני יעלה כאן מאמר בקרוב.

למעלה