אוקי.
את ההמלצה הראשונה שלי אתה כנראה לא תאהב, כי מה שהיא אומרת זה "מצא מישהו שמבין קצת יותר ממך ושב לבנות את זה יחד איתו".
בגדול, כמו שזה נשמע לי, אתה צריך להרים את כל תשתית הבדיקות שלך מאפס, ואם לא בנית אף פעם מערכת כזו, או לפחות עבדת עם אחת כזו, זו עשוייה להיות משימה שגדולה עליך בכמה מידות.

לכן, השאלה הראשונה שאני רוצה לשאול עכשיו היא - האם יש לך תמיכה, או שזה משהו שאתה עושה בזמנך הפנוי?
שאלה שנייה - האם המטרה שלך היא לבנות פרוייקט שיחזיק מעמד לאורך זמן, או שאתה רוצה לכתוב הדגמת יכולות כדי לקבל אחר כך זמן לכתוב דברים כמו שצריך?

אחרי שאמרתי את זה, כמה כותרות לדברים שתצטרך לעשות כדי לבנות משהו בסיסי שעובד:
1. למצוא מסגרת שתריץ את הבדיקות שלך. כלומר, הרכיב שאחראי על להגדיר "אילו בדיקות רצות עם אילו פרמטרים ואיך מכשילים בדיקה". אתה יכול לעבוד ישירות עם Junit, או שאתה יכול לעבוד עם מסגרת שעוטפת את זה ותחסוך לך עבודה (אני מכיר את TestNG ואת Jsystem, אפשר לדבר על ההבדלים ביניהן, אבל אני מעדיף לא לעשות זאת כרגע). המסגרת גם קובעת איך אתה יכול לעשות דברים לפני ואחרי כל בדיקה (או סט בדיקות) ואיך נראה דו"ח ריצה (אלא אם אתה מחליט לשנות את זה, מה שעשוי להיות מומלץ).
2. להחליט על ארכיטקטורה בסיסית של הפרוייקט -איפה שמים איזה סוג של קובץ, שימוש הולם באובייקטים וירושה. עוד דברים שאתה צריך להחליט הוא איך תיראנה הבדיקות שאתה כותב. אתה יכול להחליט שמתאים לך להשתמש בפורמט של המלפפון (Given-When-Then) ואז שווה לך לבדוק ספריות שמותאמות לזה כמו Jbehave ולראות איך הן משפיעות.
3. אם טרם עשית זאת, דאג להכיר ספרייה לניהול תלויות. שני השמות הראשונים שקופצים לי לראש הם maven וgradle, יש עוד כמה וחשוב להכיר לפחות אחד מהם.
4. לכתוב את הבדיקה הראשונה שלך. שיהיה משהו פשוט שמצליח לרוץ בתוך המסגרת הזו בלי לעשות שום דבר.
5. לכתוב את התשתיות שאתה צריך - חיבור למסד הנתונים, יצירה של webdriver, וכו'.
6. להשתמש בתשתיות האלה כדי להפוך את הבדיקה הראשונה שכתבת למשהו בעל משמעות.

אם תחליט שאתה מתחיל לנסות משהו בכל זאת, שלח לי מסר ואנסה לעזור לך עם מידע ודוגמאות יותר ספציפיות (שהפורום הוא פשוט לא המדיום הכי נוח לעבוד איתו בהקשר זה).
ושוב, אני רוצה לחזור על ההמלצה שלי - לכתוב משהו מאפס זו עבודת תכנות לא פשוטה, ועל טעויות שנעשות בשלב הזה משלמים בהמשך ביוקר. אם זה אפשרי, שב עם מישהו שמבין בתחום קצת כדי להקים את הבסיס.