מחפש Editor ל- 4 HTML !

נשר 77

New member
מחפש Editor ל- 4 HTML !

בעצם אני לא בטוח שדבר כזה קיים אבל לכם יש בטח הרבה יותר נסיון בתחום הזה ! מה שאני מחפש זה האם ניתן להוריד מהיכן שהוא ברשת עורך Editor ממש ברמה מקצועית גבוהה שעובד בערך כמו קומפיילר לשפות תכנות , כלומר שבחלון אחד לדוגמא ניתן לבצע את העריכה של קובץ ה- HTML ובחלון צמוד להדר ולראות היכן שגיאות הדיקדוק בכדי לתקן בהתאם וזאת לפני ההרצה ישר על ה``בראוזר`` , בהרצה ישר על ה-``בראוזר`` מגלים אמנם ישר שמשהו לא בסדר ובאיזה שהוא מקום ישנה טעות בעריכה או חסר דבר מה , תג מסויים או סידור לא נכון , ואז צריך להתחיל ממש לשבור את הראש ולבלוע זמן ! אם למישהו מוכר וידוע היכן ניתן להשיג או להוריד Editor כזה אני אשמח מאוד . תודה מראש לכל מי שיכול להציע או לעזור בעניין הזה !

הבעיה היחידית

היא שבניגוד לשפת תיכנות, אין ב HTML הידור, ואין ב HTML שגיאות במובן התיכנותי של המילה. HTML זה יותר כמו קובץ WORD, ולכן קשה להגיד מה ``נכון`` ומה לא נכון. בכל אופן, לפי דעתי העורך הכי נוח ל HTML הוא allaire homesite.

נשר 77

New member
קודם כל תודה ........אבל ???

האם יש אפשרות להוריד את העורך הזה מאתר כל שהוא באינטרנט , אם כן אולי ידועה לך הכתובת , אם לא אז מהיכן ניתן להשיג עורך כזה ??? בכל אופן שוב תודה על התגובה המהירה והעניינית .

xslf

New member
http://www.allaire .com

ובאתר ההורדות הקרוב לליבך :)

למעלה