מחפש Dedicated Server או VPS

Ultra Spidey

New member
מחפש Dedicated Server או VPS

היי, בחודש האחרון התחלתי להריץ שרת פרטי של WoW, או יותר נכון שרת הFun הישראלי היחיד. השרת מאוד מצליח (300 רשומים, וזה כולה חודש), ואני כל הזמן מוסיף תוכן חדש. כמו כן פירסמתי אותו רק בFXP ובחודש הזה קיבלתי יותר צפיות משקיבל השרת הרשמי של FXP (!!), כלומר יש ביקוש. הבעיה היא - אני לא מצליח לספק (I fail to deliver). אני מריץ את השרת על המחשב הביתי שלי, מה שאומר שאמנם החומרה סבבה ומצליחה להתמודד עם 20-30 איש, אבל מגבלת הגישה לאינטרנט שלי נמוכה מדי בשביל זה, ובגלל זה מעולם לא הצלחתי לעבור את ה20 איש בלי שכולם יקבלו לאגים מטורפים. יש למישהו הצעות לחברה המשכירה שרתים ייעודיים או שירותי VPS? האם מישהו מכם הוא בעלים של שרת כזה ומוכן לתת הנחה תמורת revenue מפרסומות של גוגל שירוצו באתר, והטייטל הנחשק של אדמין בשרת הFun הטוב בישראל?

De-Panther

New member
חפש בגוגל שרתי משחק... יש שם כמה חברות בדף...

הראשון שמתעסקות במכירת או השכרת שרתי משחקים אני לא מכיר חברה כזו ספציפית ולכן אני מעדיף שלא להמליץ
אמנם אלו לא שרתים של WOW אבל אני מניח שאם תדבר איתן על השרת שכבר עכשיו אתה מריץ, תוכלו להגיע לאיזשהו הסכם בינכם

Ultra Spidey

New member
הבעיה היא

שבשרתי משחק של FPSים, בד"כ עובדים יותר מ5 (ולעתים אף 10) על שרת אחד. Ascent לא מסוגל לרוץ על מפרט כל כך חלש, הוא צריך את הדואל קור שלו והג'יגה RAM (או 512 עם burst ל-ג'יגה ברגעים קשים).

De-Panther

New member
לכן אני אומר דבר איתם - יש להם את הציוד הדרוש

אולי תצליחו למצוא איזשהו מודל כלכלי שיהיה כדאי לכם לך יש את השם ואת הרעיון כבר... להם יש את האמצעים

Ultra Spidey

New member
ממה שבדקתי

רוב (אם לא כל) החברות שמתעסקות עם שרתי משחק, הן בעצם ריסלריות, קונות/משכירות חבילות VPS ושרתים ייעודיים מחברות אחרות, ואז מחלקות את הנתח שלהן לשרתי משחק. לא מצאתי אף חברת שרתי משחק שבאמתחתה שרתים ייעודיים להשכיר

למעלה