הדעה שלי
קודם כל סליחה מראש אם זה ישמע לכם כמו שיעור ספרות, ואני מצטער על סגנון הכתיבה שלי, אני לקוי למידה ויש לי בעיות התבטאות בכתב (לא לצחוק!) אני מקווה שתבינו לדעתי השיר הזה הוא אנטי ישראלי מובהק (לא אנטי יהודי אלא אנטי ישראלי) כי עובדה שב"קליפ" יש לה חולצה עם מגן דוד (מצאתי את זה כאיזו תשובה לסקס פיסטולס שהזמר שלהם פעם הופיע עם חולצה של צלב קרס) Little orphans in the snow With nowhere to call a home או See some people shine with glee But their song is jealousy Their hate is clanging--maddening ו Now hidden in disguise--cheap wrappings of lies Keep your heart alive with a song from inside\ ו Red and green reflects the scene Of a long forgotten dream פה לדעתי היא רצתה להדגיש שהיא נורא סובלת בישראל וישראל כאילו מדינה שונה משאר העולם והדבר היחיד שמזכיר לה את הבית זה הרמזורים (שאת זה יש בכל מדינה) אני עוד לא הצלחתי להבין מה היא כ"כ מדגישה את העובדה שאנשים שרים אולי זו תכונה טובה וזה מאזן את השיר לשיר לא טוב ולא רע בכל מקרה יש לה גם את השיר arabian knight I heard a rumour - what have you done to her Myriad lights - they sayd I'd be impressed Arabian Knights - at your primitive best יכול להיות שבכלל כל המזה"ת לא מוצא חן בעיניה ולא רק אנחנו האביר (שזו בעצם דרגה די מכובדת) הערבי בעצם סתם "נבלה"