מחפש תשובה או עצה..

trying hard

New member
מחפש תשובה או עצה..

שלום לכולם, קיימת בי הרגשה שלילית של אכזבה תמידית ולכן אני מקווה שזה המקום הנכון להעלות את עיניני בו... אני אקצר ברשותכם על מנת לא להאריך יותר מידי... אני בן 27, היא בת 22 שחיה במזרח הרחוק (לא ישראלית, מקומית). חיינו ביחד 4 חודשים שם כזוג חברים. עכשיו אני בארץ ועוד חודש אני חוזר לשם על מנת לנסות לבנות סוג של חיים שם..(אחרי חודשיים בארץ), היא מודעת לזה, מעוניינת מאד ואנחנו שומרים על קשר יומיומי (טלפון, אינטרנט).. אף על פי כן... אין לי הרגשה בטוחה בלב שהיא אכן "רק שלי" כאשר אני לא נמצא שם.. ואפילו אחרי שיחות רבות בנושא איתה ואפילו אחרי שהיא אומרת כמה היא אוהבת ומתגעגעת... ובוכה בטלפון ומתקשרת אלי ושואלת "איפה אתה ומה אתה עושה?" כל יום כמעט.. אני ,בתור בחור חשדן, סומך על האינטואיציות שלי ולא קונה את אופן התנהגותה ב100%.. אני לא יודע להסביר למה.. בשורה התחתונה: היא חשובה לי ואני אוהב אותה אבל אני חייב (!) להיות בטוח שהיא באמת רק שלי, כמו שאני שלה.. אני נראה טוב והיא בחורה צעירה וסקסית, נראית טוב ואני יודע שיש לא מעט אנשים שרואים אותה ומציעים לה כל מיני הצעות.. זה מטריד אותי רוב הזמן.. מה קורה איתה , מה היא עושה.. אם הייתי יכול, הייתי עוקב אחריה עד קצה גבול היכולת.. אבל אני פה והיא שם ואפשרויות המעקב הן מוגבלות כלכך... וזה גם לא הכי מוסרי..אני יודע..אבל זה כ"כ מטריד אותי! מה לעשות???

צילה 666

New member
זו קנאה שאתה חייב לדעת איך להתמודד

איתה. אולי היא צעירה וסקסית אבל כמה הם הסיכויים שהיא תיעתר לכל הזמנה של כל אחד שיציע לה? נכון, יש סיכוי שהיא תתפתה, בדיוק אותו סיכוי שהיא תתפתה בזמן שאתה דווקא בסביבה שלה או באותו מקום שלה. אם אתה רוצה בקשר בריא אתה חייב לסמוך עליה, אם תראה במו עינייך ותרגיש שהיא כבר לא נותנת תשומת לב - תבין כבר לבד שהיא לא שלך. אבל למה להביא את הדברים למצב שכן יתפרק הקשר הזה? אני מציעה שתדבר איתה על זה, תגיד לה שזה לא כי אתה רכושני אלא כי אתה מאוהב בה ודואג לעתיד שניכם. אני בטוחה שהיא תבין ותדע איך להרגיע אותך. כשמגיעים בקשר למצב שלא סומכים על הבן זוג בכל מצד - אין מה לעשות שם!

trying hard

New member
את צודקת ב100%..

וזו באמת כנראה סוג של קנאה שאני מנסה לעכל...
תודה על ההתיחסות והעצה.. אני אנסה ליישם..

ידידי...

חלק מאוד גדול בזוגיות הוא האמון אתה חייב להאמין בעצמך שזה נכון לך לעשות את הצעד הזה ואם הוא באמת נכון לך תאמין באישה שמחכה לך. ימים יגידו שיהיה לך בהצלחה

תגובה

השאלה היא, אם יש לך סבה מצדיקה לחשוד בה. אם יש, מותר לך לחשוד. צריך גם לסמוך על האדם שאוהבים וגם לדעת, שאולי ירמה. אם היא אשה ישרה בעיניך, והיא אוהבת אותך, יש לך סבה טובה לסמוך עליה. אם היא טובה ונחמדה אליך, היא כנראה אוהבת אותך. אל תעקוב אחריה. אסור לחדור לחיים הפרטיים של אנשים, וזה יפגום בקשר.

למעלה