מחפש תקליטים אני מחפש אוספי תקליטים עם דגש על קלאסי כל מידע יתקבל בברכה יום טוב, יאיר
Y yairf New member 13/10/03 #1 מחפש תקליטים אני מחפש אוספי תקליטים עם דגש על קלאסי כל מידע יתקבל בברכה יום טוב, יאיר
B beni165 New member 13/10/03 #2 ראה מסר ותזכורת לכולם: אני אוסף תקליטים ישראלים (בנוסף לשאר הדברים ) ויש לי להחלפה תקליטי 78, 45 וכמובן 33.3. בני
ראה מסר ותזכורת לכולם: אני אוסף תקליטים ישראלים (בנוסף לשאר הדברים ) ויש לי להחלפה תקליטי 78, 45 וכמובן 33.3. בני
S samuel b New member 13/10/03 #5 בני יש לי כמה תקליטים בעיברית עם אתה מעוניין להחליף אני מיתעניין בלהקות רוק לועזיות בעיקר. להקת פורינר אני מחפש להשלים ועוד
בני יש לי כמה תקליטים בעיברית עם אתה מעוניין להחליף אני מיתעניין בלהקות רוק לועזיות בעיקר. להקת פורינר אני מחפש להשלים ועוד
P powo New member 13/10/03 #6 לשמואל א שמואל האם אתה מגיע למפגש?.בעוד איזה להקות רוק אתה מעונין אברהם
S samuel b New member 13/10/03 #11 אני מעוניין > פול יאנג .דורן דורן. בילי גואל. פרינס יש בירשותי כמה ישראלים אריק איינשטיין אריק סיני-צל כבד אסתר עופרים יגאל בשן ולהקת ברוש נעמי שמר ריטה ימי התום ויש כמה חסידיים בנתיים אני משאיר אותם
אני מעוניין > פול יאנג .דורן דורן. בילי גואל. פרינס יש בירשותי כמה ישראלים אריק איינשטיין אריק סיני-צל כבד אסתר עופרים יגאל בשן ולהקת ברוש נעמי שמר ריטה ימי התום ויש כמה חסידיים בנתיים אני משאיר אותם
ה הטנדר נוסע New member 13/10/03 #4 יש לי קודם כל מה זה קלסי יש לי תקליטים מיזמן הקומוניסטים עם שירים הם ברוסית והם מאוד ישנים יש שירים נחמדים ויש קצת מוזיקה אבל הרוב שירים
יש לי קודם כל מה זה קלסי יש לי תקליטים מיזמן הקומוניסטים עם שירים הם ברוסית והם מאוד ישנים יש שירים נחמדים ויש קצת מוזיקה אבל הרוב שירים