מחפש תעסוקה

besger6

New member
מחפש תעסוקה

אני לא עובד כבר 10 שנים יש לי ידע רב במשחקים כמו ברידג', בלוט , טארוט שזה משחק שלא כל כך יודעים אותו כאן אני מוכן ללמד ואולי המועדון שלי יתחיל לפעול עד כה יש לי כמה שחקנים לומדים ויודעים לשחק טארוט אני מוכן ללמד כל אחד גם דרך הרשת כאן בפורום . כל פונה יקבל פרטים נוספים בברכה ג'ג'

orom

New member
מה אתה עושה בעשור האחרון?

האם אתה מתפרנס מהוראת משחקי קלפים?

besger6

New member
מתנדב

היי אורום כן כמו שאתה רואה עשור אני לא עובד אני מתנדב בקהילה מחפש לצאת מהבית אני גם מלמד ברידג' טארוט גם במועדון פעיל גם ONLINE BELOTE ONLINE ועל שולחנות במועדון הסיבה היא שאני לאחר תאונת עבודה כל מה שאני עושה זה בהתנדבות המטרה גם לעזור לכל פונה ללמוד דרך הפורום תן דעתך? ג'ג'

SHOVAVI23

New member
אני מעונין

שלום לך אני מאוד מעונין לדעת על קלפי הטארוט

SHOVAVI23

New member
אני מעונין

SHOVAVI23

New member
אני מעונין

besger6

New member
TAROT

HI אני מדבר על משחק TAROT שמשחקים על שולחן או באינטרנט לא לגילוי עתידות זה משחק של 78 קלפים בהם: 56 קלפים לפי הצבעים הרגילים רק שבין הנסיך והמלכה נמצה הפרש שמסומן ב: (C(CAVALIER 21 קלפי שליט וקלף אחד מסומן ב:* (ESCUSE) יש לכל קלף ערך ניקוד המטרה לסיים משחק עם הניקוד הגבוה מכולם עם בכך עזרתי לסקרנות שלך מטוב תמיד מוכן לפרט יותר בברכה ג'ג'

buzy2

New member
לך לחוף הים ../images/Emo88.gif

מי שלא עובד 10 שנים כנראה לא זקוק לכסף. אם זה כך הייתי מנצלת את הזמן ללימודים, הרצאות חוגים, פיתוח תחביב וכן הלאה. יש לך רעיון לעסק? תפנה למט"י (מרכז טיפוח יזמות עסקית) הם עוזרים בייעוץ והכוונה. או שתתחתן ותגדל ילדים.

למעלה