מחפש תמונה של...

שמעו קטע ......

אני בצ'ט של רדיו י-ם ושמעון אוחנה(מכירים אותו?) רשם לי (בציניות) משהו שיכול להיות סיוט לנו : "שכרסטינה תאנוס אותך בחלום ותוך כדי תסרוט דיסקים של בריטני ". גם הוא רשם לי "אחרי שתהיו בחד ותעורר תוכל לשחק עם הבן שלה בפלסטיין" . חח

שאלה(בעיקר לנדב)

היי , במצעד של רדיו י-ם יש במקום השלישי בערך את 'מי אימורטל' של איוונסה ובמקום השישי (בושות ----->) יש את טוקסיק . עכשיו , אני אוהב את 'מי אימורטל' , אז אם אני מצביע לטוקסיק ול'מיאימורטל' (צריך להצביע לצס' שירים) אז זה אומר שאני מקדם את טוקסיק אבל גם יותר את 'מיאימורטל' , לא ? הרי אני רוצה שבריטני תעקוף את אוונסה ..... ואגב , בכוונה אני לא הצבעתי לכריס' על דה וויס וויטין ושמעתי שהיא עפה מהמצעד ... אממ , ואם הייתי מצביע ? HELP

britneyfan2

New member
כן...

כניסה עלובה מאוד של בריטני... מ-א-ו-ד... אני מקווה שהיא תעלה שבוע הבא מהר!!! כניסה ראשונה למקום 6 זה פשוט מזעזע שם, וזה מצעד שדי משקף את המצעד של ישראל!!! MATM נכנס שם למקום 1.... תמיד בשבוע הראשון שם זו הכניסה הכי גבוהה שיכולה להיות (בדרך כלל) ואז יורדים ויורדים... אני מקווה שזה לא יקרה לבריט...

סליחה! בטעות רשמתי שאני אוהב ...

יותר את מי אימורטל . אבל גם אותו אני אוהב , לאאאאא אמרתי הכי הכי SORRY .

kobibm13

New member
קודם כל זה אוונסנס!!!!

ובלי להעליב אני גם אוהב את בריטני וכו' אבל אוונסנס הרבה יותר טובים! לאיימי יש קול הרבה יותר יפה!~!

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifהביטו!../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif

מה דעתכם?!

flowers girl

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

זה נראה כאילו בריטני משמאל מחבקת את בריטני מימין

למעלה