מחפש תיק

erlich

New member
מחפש תיק

אם היה לכם שקל על כל פעם ששמעתם את השאלה הזו... אני חיי בארה"ב ומחפש תיק לטיול של 4 חודשים בדרום\מרכז אמריקה. (מודע להבדל. זה בסדר אני לא מתכנן טרקים של יותר משלושה ימים בכל מקרה). היום הייתי באחת החנויות היחידות שיש לנו פה בפנסקולה (איפה שאני גר). וראיתי תיק שמצא חן בעיני (ראו לינק). מדדתי אותו וגם עם המשקל. הבעיה היחידה שלא ברורה לי זה איך אני אדע אם הוא נוח גם אחרי שעתיים שהוא על הגב שלי? אשמח לשמוע את דעתכם על הבעיה של למצוא את התיק וגם על הדגם המסוים של התיק הזה... המחיר אגב הוא 150$. לעיונכם... ארז.

בתיק אתה צריך לדעת אחד:

אם המערכת גב שלו טובה או לא. אני לא מכירה את החברה הנ"ל, יכול להיות שהיא מוכרת בארה"ב, אבל אל תקנה חברה לא מוכרת. גם אם תחסוך כסף (ולא תחסוך כאבי גב). תיק ידוע שהוא הוצאה גדולה. תיקים טובים זולים (במבצע) נעים בדר"כ בין 250-300 $.

erlich

New member
תודה רבה על התגובה!

כיצד אני יכול לדעת אם מערכת הגב היא טובה או לא? בהשוואה בחנות לתיק אחר (שאכן עלה 270$) נראה לי בעין הכי לא מיומנת שלי שמערכות הגב דומות יחסית.. מזה חברות מוכרות? ותודה רבה על הכוונת המחיר :)

jeshu

New member
שאלה והצעה אם אפשר את מפרט התיק בתרגום ליחידות בינלאומיות.(?) תשאיל תיק מחבר - לך איתו לטיול סופ"ש ותרגיש איך הגב שלך מתנהג. שים לב שאת הדברים הכבדים בתיק כדאי לארוז באזור שקצת מתחת לכתפיים -קרוב למרכז הכובד של הגב.

erlich

New member
תודה רבה :)

לא מובנת לי השאלה בעניין המפרט ליחידות בינלאומיות. אם אתה שואל על הנפח אז התיק הוא 77 ליטר. לצערי אני חיי בארה"ב (תספרו לי כמה מטיילים אמריקאים פגשתם בטיולים שלכם... אולי תגיעו ליד אחת
), אני לא מכיר פה אף אחד שמטייל, וגם כשהם "מטיילים" זה תיק יום...

jeshu

New member
נשמע גדול גם כשהייתי ילד וגרתי בארה"ב היחידות האלה בליברוטת ופיטים לא אמרו לי שום דבר.

jeshu

New member
התכוונתי נשמע קצת גדול מידי לצורך שתיארת.

erlich

New member
הבנתי :)

אם ככה שאלתי הבאה תהיה, בהתחשב בעובדה שאני לא מטייל מומחה (ורחוק מזה זה יהיה הטיול הראשון). לאיזה גודל אני צריך לכוון את עצמי?

jeshu

New member
זה השרשור האחרון בנושא פה שרשור. תחפש עוד כאלה לפי מילות מפתח בגון "תיק","נפח" ו"גודל".

למעלה