מחפש תוכנת GPS ל MIO550

globin

New member
מחפש תוכנת GPS ל MIO550

אני מחפש תוכנת ל-GPS שתתיתן לי נקודות ציון ברשת UTM או ישראל. הורדתי מהאתר של רונלייט תוכנהvisualgpspce תוכנה נחמדה רק שנקודות הציון שהיא נותנת לא תועמות לרשת שיש במפות סימון שבילים.

erezgur

New member
oziexplorer

אם אתה מחפש פתרון זול - אוזיאקספלורר הוא בחירה מצויינת. תוכנת ניווט שטח אמיתית עם אופציות רבות. החסרון היחידי - מגיעה ללא מפות, תצטרך לסרוק את קטעי המפות המעניינות אותך, להשתמש בתצלומי google earth וכו - אפשר להשתמש בכל מפה דיגיטלית לאחר תהליך עיגון (כיול) המתבצע בעזרת תוכנת עזר המובנית בגרסא השולחנית שלהם. מה צריך לעשות (בקצרה מאד): . האתר הוא http://www.oziexplorer.com , הורד את גרסת ה- CE להתקנה על הפוקט (תוכל להתחיל עם גרסת ההתנסות ואם תשתכנע - הרישום עולה 30$ בלבד), הורד את גרסת הדמו וגרסת ההתנסות למחשב הביתי (תצטרך אותן בין השאר לטובת תהליך העיגון(כיול) של "תמונות"), הורד את img2ozf (להסבת פורמט תמונות רגיל לפורמט OZF2 המיוחד של אוזי). סרוק מפה, בצע כיול, העבר לפוקט (שים בתיקיה maps שמתחת ל- oziexplorer, אפשר גם במקומות אחרים אבל תצטרך לעדכן בהתאם את הקונפיגורציה. בעת תהליך העיגון (כיול) הקפד לבחור את קורדינטות ישראל (אני עובד עם קורדינטות ישראל הישנות - מתאים גם למפות סמ"ש וגם מקובל בכל אתרי הטיולים) - אם תתקשה בקטע זה - אוכל לעזור בשמחה. בהגדרות התוכנה על הפוקט דאג בהגדרות הכלליות לסמן דאטום של המפה הנטענת (שתהיה ע"פ קורדינטות ישראל) ופורמט המיקום - User(TM). עבוד עם קבצי ה- help כדי ללמוד את הפונקציות העיקריות. צבור מעט נסיון לקבלת התחושה האמיתית. זה ממש על קצה המזלג,... ארז

globin

New member
לא מוצא גירסת דמו

למערכת מובייל 2005. תודה על המידע!

למעלה