מחפש תוכנה למסך הtoday..

federbar

New member
מחפש תוכנה למסך הtoday..

בה ניתן להציג תוכנות מועדפות על גבי המסך ואולי אף מסמכים ספציפיים כמו שיוצרים קיצור דרך בPC. כמובן שעדיף תוכנה חינמית.

mikeoreli

New member
יש כאלו

רק אני לא זוכר את שמם. אם אין לך סבלנות שמישהו אחר יגיב, תנסה אולי באתר : www.pocketpcfreeware.com (באתר בצרפתית אז תבחר בדגל בריטניה לעבור לממשק אנגלי). תכנס של ל Today Plugins

raananta

New member
להלן שתי תוכנות אומנם לא חינמיות../images/Emo4.gif

הראשונה: battery pack השניה: Spb pocket plus תריץ חיפוש בגוגל, תחת השמות הנ"ל, ואני בטוח שתמצא אותם בצ'יק! לכל אחת מהן יתרונות אחרי, אז תנסה אותן וראה מה מי מהן מתאימה לך יותר. (.."ואהבתי את שתיהן אלי, זו שלי הייתה היתה....") ברגע שאמצא זמן אחפש משהו חינמי אבל עד אז... תהנה!

someone123

New member
אני משתמש ב-cLaunch, זה חינם.

אני אישית משתמש בתוכנה קטנה וחינמית שנקראת pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=808 target=_blank>cLaunch שהיא פיתוח של pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=176 target=_blank>tdLaunch. אם אתה רוצה לבדוק עוד פיתוחים של tdaunch את יכול לחפש pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=176 target=_blank>tdLaunch באתר pocketpcfreewares.com

someone123

New member
התחרבש, הנה בלי קישורים

אני אישית משתמש בתוכנה קטנה וחינמית שנקראת cLaunch שהיא פיתוח של tdLaunch. אם אתה רוצה לבדוק עוד פיתוחים של tdaunch את יכול לחפש tdLaunch באתר pocketpcfreewares.com

federbar

New member
תודה לכל העונים...

ועוד שאלה. לאחר ביצוע גיבוי למחשב האישי (התהליך לקח לי כחצי שעה. זה הגיוני?) האם אני יכול להחזיר רק חלק מהתוכנות לפוקט או ששיחזור הוא שיחזור כולל יחד עם כל הזבל שהיה במכשיר לפני כן. כמו למשל לשחזר את העברית ללא כל האפליקציות האחרות?

למעלה