מחפש תוכנה לבחינת DLL ו-EXE

זאינאל

New member
מחפש תוכנה לבחינת DLL ו-EXE

שמציגה את השמות של ה-exports וה-resources בתוך הקובץ. היא צריכה להיות חופשית ו/או חינם. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה ? יש תוכנה כזאת שמגיעה עם סביבות הפיתוח של בורלנד (היא לא בחינם) - מישהו יודע איך קוראים לה ? בתודה

voguemaster

New member
דבר איתי בפרטי

יש מגוון עצום של תוכנות כאלו (טובות!), רק תבקש. לא מדובר פה על משהו לא חוקי...

annefan

New member
למה בפרטי?

גם אני מחפש משהו דומה. אחד מהכלים של gnu הוא objdump ששופך לך את הפונקציות עם החתימות שלהן, כלומר גם עם הפרמטרים שכל פונקציה מקבלת. מכיר משהו כזה לקוד שנבנה ב-VC? ואגב, עניתי לך על השאלה שלך (שיטוט בקוד דרך VIM) כאן.

אלדד28

New member
בהחלט,

יש utility קטן שמגיע יחד עם VS. קוראים לו dumpbin והוא עושה בדיוק את מה שאתה מדבר עליו. כדי להפעיל אותו צריך גם להביא לכבודו איזה DLL אחד, אבל שום דבר מסובך במיוחד. בנוסף יש גם את depends, שהוא כלי GUI עושה את אותו הדבר והרבה יותר. תיהנה.

annefan

New member
קודם כל תודה

אבל למיטב זכרוני, depndency walker לא מציג את הפרמטרים של הפונקציה. כלומר לפונקציה:
int foo(int a, int b)​
הוא יציג משהו כמו: foo ולא
foo (int, int)​
תקן אותי אם אני טועה.

voguemaster

New member
זה לא בדיוק לנושא הפורום

אבל אם כבר אז כבר. יש לנו כמה אפשרויות: 1. לעבוד עם disassembler כמו WDASM או IDA. 2. תוכנות כמו PEBrowse Pro, PE Explorer ועוד (יש פשוט טונות שלהם מסתובבים...). 3. לעבוד עם תוכנות כמו EXE Scope (לדעתי מיותר), וכד'.. 4. לפתוח את ה-EXE ב-SoftIce או OllyDbg ולהוציא משם את המידע (קל אבל טפשי
).. קיצר, לכו לכאן

למעלה