מחפש תווים

sbinyamin

New member
מחפש תווים

שלום לכולם אני מחפש תווים לשיר "אהבה קטנה" בשביל אחותי שמעתי שפה יש אנשים שמבינים והבנתי שרק אתם יכולים ממש לעזור אז תודה למי שעוזר!!

sbinyamin

New member
תודה!

אחותי רוצה ואני לא יודע בדיוק מה היא רוצה היא רק אמרה לי "לא אקורדים..תווים!!" הממ אבל הבנתי שאפשר לפרש אותם והממ כל מה שאת יכולה להביא לי זה יעזור ואני אשמח.. תודה רבה בכל אופן!!

sbinyamin

New member
הממ

ומה ההבדל?? ומה בדיוק אני עושה עם האותיותצ האלה??אני מכיד דורה מי כאלה...

חנן הבאת לה אקורדים../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

בכל אופן...זה אקורדים לגיטרה ואם את רוצה טאבים אז אני יעלה לאתר שם את הטאבים ואני אשים פה קישור!

הכנסתי את זה לאתר אבל../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

כנראה לוקח להם כמה זמן להעלות את זה ברגע שזה יעלה אני אשים פה קישור בכל אופן בבקשה!

sbinyamin

New member
תודה ו...

אני בן...ואמרתי שאני מחפש לאחותי.. תווים זה טאבים?? אם לא מה ההבדל??? אם כן כנראה יצאתי דביל טוב תודה

תווים זה דו רה מי פה..../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

וטאבים זה שכתוב לך איפה ללחוץ לפי מספרים [למי שמבין בגיטרה אמור להבין] אם מצויר לך שצריך ללחוץ על בית מספר 3 במיתר מי [ההכי תחתון] אז אתה הולך למיטר ופורט בבית מספר 3! אם אחותך מנגנת בגיטרה אז היא אמורה להבין.. בכל אופן כל הטאבים שרשמתי הם על מי[ההכי תחתון] ועל זה שמעליו וככה היא פשוט צריכה לפרוט לפי המספרים שרשמתי.. טוב הם עדין לא העלו לאתר שלהם את מה ששלחתי-מוזר טוב אם הם לא יעלו עוד כמה זמן מקסימון אני אעשה שוב ואם כבר ההודעה הזאת תעלים אני אשלח לך מסר

חחחחחח../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

איזה הסבר...

sbinyamin

New member
אחותי מנגנת באורגנית..

לא יודע אם אמרתי מקודם אבל אורגנית.....יש הבדל??

אההה שאלתי אותך../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

אמרת לי שהיא מנגנת בגיטרה טוב אז כבר לגמרי התבלבלתי ואין לי בעיה להוציא לי תווים אבל האמת שזה הרבה עבודה אז תיקח לה את מה שחנן ויס נתן לך,אלו אקורדים ואם היא מנגנת באורגנית היא תדע מה לעשות איתם.

sbinyamin

New member
את את יכולה אני אשמח

אבל אם זה קשה מדי אז לא משנה...בכל מקרה היא ממש לא רוצה אקורדים רק תווים טוב בכל מקרה תודה!

למעלה