מחפש תגובות לטראק שלי

Misha345

New member
מחפש תגובות לטראק שלי

אם בא לכם אז תשמעו, אולי חלק יהנו

MULAN30

New member
אממ..

לוחצים על music צד ימין למעלה ואחר כל על hi-fi גם צד ימין למעלה.

TֱAֱMֱIֱR

New member
תודע...

אמ...די נחמד יש שם קטע סוחף אבל אחר כך הלכתי לאיבוד קצת [אולי זה רק אני] בכללי זה נישמע טוב הבנייה סבבה. קשה לי לתת לך טיפים כי אני לא מיתמקד בז'אנר הזה...אבל זה ניראה שאתה בדרך הנכונה. בהצלחה!

dmt4me

New member
../images/Emo45.gif

אחלה קטע בעיקרון ,הסאונד נשמע כאילו שמת תרמקולים בתוך צנצנת ,יש עוד קצת עבודה אני מניח ,מבחינת סאונד וכתיבה. (כתבת בקיובייס?)

Misha345

New member
קצת פרטים

השיר הזה נכתב לצערי בפרוטי לופס...אני מקווה אחרי הצבא ללמוד את הקיובייס ולהתחיל לעבוד עליה. כרגע אין לי זמן לזה. תודות על המחאמות! יש איזשהי ביקורת בונה? משהו שצריך לשפר, להוסיף לשפצר? להוציא?

MULAN30

New member
ממממ...

ביקורת מיקצועית היתכוונת :) נדמה לי שתמיר כתב לך תסתכל שוב.

MULAN30

New member
אנחנו

קהל המאזינים .. מחמאות כאלה מהירות לא מקבלים כל יום ועל כל קטע .. באמת אחלה.. אתה חדש פה אגב?

Domnastic

New member
תגובה

איך שאלירן אמר מלמעלה, תכלס הסאונד דומה לצנצנת =] קצת קימפרוס לבאס לא יזיק, הוא סוחף מדי. הייהטים טיפה ירודים, שימוש יפה בPAN חופר יותר מדי לטעמי, ואתה חוזר על FXים דומים יותר מדי פעמים תשנה קצת =] אפרופו באס, איזה השתמשת?

X Ripper

New member
%%@#%@%@%@%@%@

אוקיי אז ככה: קיק-תסדר לו שם את האיקיו כי נוצר לך מצב שהבס דוחף את הקיק ולא להיפך בס-כתוב אותו על אוקטבה נמוכה הוא נישמע לי גבוה לגמריי הייאטים-אחלה מישחק בהייאט קלאפ סבבה לגמריי ופה תם החלק של הגרוב? תעניין טיפה,תוסיף עוד כלי הקשה,סנרים? עוד הייאטים פתוחים וסגורים שכתובים על 1/64...1/32 עם התאמת ולוסיטי? כלים מובילים בטראק: לא אהבתי לא הטעם שלי בתווים ולא גם בסאונד שעליהם מה שכן זהם נישמעים כאילו הם סתם אווירה בטראק ולא באים להביא משהו מיוחד עד 4וחצי דקות בגדול זה מה שקורה דריכה במקום,אין עניין לא למוח ולא לרגליים מ4 וחצי יש כבר גרוב בבסליין .אסקימו סטייל? שוב ניכנס לו ליין שלא קשור במאומה למה שקורה מאחורה סאונד: בס-נעלם בחלקים מהטראק,דרוש קימפרוס וחיתוך גבוהים של הבס קיק-דחוף עיבוי שיקבל נוכחות בטראק הייאטים-תוריד את הפלנג'ר הקטן שנוצר עליהם ותצודד אותם לפינות-פשוט תכפיל את הערוץ הייאט שלך לשניים, אחד לימין אחד לשמאל סנר-אם זה סנר שכתוב מידי תשחק לו במעטפת הוא נמרח מידיי ומשתהה קצת ,ריורב עדין גם יועיל ויתרום לאווירה שהסנר נותן וייתן לו קצת צבע לחיים ניגונים-שוב לא אוהב את התווים הללו וגם לא הסאונד שעליהם,בקשר אליך עשה משהו עם הלידים הם גבוהים מידיי יתר על המידה עד שהם צורמים לאוזן אגב-הבס שלך הוא תו דגום ממכשיר אחר נכון? אחלה מישחקי סאונד של פילטרים,אוטומציות ,פיידים אין/אאוט,מעברים מאוד טובים,סמפל של דיאלוג אחלה,עריכה זקוקה לשיפור לי זה הזכיר את המוזיקה המינימלסטית שהייתה פה בשלהי 2001 עד אמצע 2002 בהצלחה אחי בהמשך הדרך!

B o o o o M

New member
אבי חלאס לשחק אותה מייק ../images/Emo6.gif

כפרע עליך אל תגיד לו איך ליצור

למעלה