מחפש שרירית

poi8010

New member
אני גבר עם נפש של אשה?

היי לכולם אני גבר בשנות ה20 לחיי ,כל חיי הייתה לי משיכה לבנות שריריות רק לאחרונה נזכרתי בחלומות שונים שהייתי חולם בלילה על בנות שהם חזקות ממני פיזית שאני יושב להם על הרגליים שהם מרימות אותי על ידיהם ,שהם גבוהות וחסונות ממני . שלא יהיה טעות אני אוהב רק נשים וחשוב לי שהם יהיו נשיות עדינות נקיות וכל מה שקשור לאשה רגילה . זה ליווה אותי בבגרותי ואת המיניות שלי שאינני נהנה בסקס כמו שאני נהנה אם אשה שרירית אל אף שאני כן נהנה (ועומד )לי מאשה רגילה כאשר חקרתי את הנושא ניסיתי מספר דברים לשכב עם גברים ועם קוקסינלים ועם נשים רגילות ,אבל שום דבר לא דומה להנאה ולתחושה שיש לי עם אשה גברית . יש לי כל מיני סיבות לחשוב למה אני כחה 1.חוסר אמא מגדלת בהיותי קטן.2.משהו באישיות או הנפש שלי ואלו דברים שקשה להסביר . אשמח מאד אם יש מישהו או מישהי שנתקלה במקרה דומה אשמח לתגובה המייל שלי הוא [email protected]

Blackice

New member
האמת- מוכר קצת.

אני לא נמשך ספציפית לנשים שריריות ורוצה שיהיו גבוהות וחסונות ממני (
למזלי, אחרת היה ממש קשה למצוא בת זוג, אני לא כזה ילדון קטן..
), אבל אני כן נמשך לנשים שהן "גבריות" יותר, אתלטיות, עם גינונים גבריים. ופחות נשיות. (וכן, גם לנשים אחרות..
) אני לא חושב שצריך לחפש סיבות למה זה ככה.. המפה המינית המוח היא דבר מורכב, חלקו מולד, חלקו מתעצב בגיל הרך. צריך פשוט לקבל את זה ולראות איך מסתדרים עם העניין. אגב, בומונת "ווניל עם פצפוצים" ז"ל אני חושב שדיברו על הפטיש הזה של נשים שרירניות, שמרימות את הגבר שלהן למיטה וכו', אז אתה לא לבד.. ארז

poi8010

New member
גבר עם נפש של אשה ?

היי תודה על שיתוף דעותייך בנושא, זה כבר נותן תחושה שאני לא לבד בעניין. שנית אני מתמודד עם זה בכל יום כאשר אני עומד מול בנות שפשוט לא עושות לי את זה אלא אם כן הם שריריות וכו". עזבתי רק לא מזמן מישהי כי היתה הכי שברירית בעולם . לא שרציתי לעזוב פשוט לא נהניתי איתה בעיקר בסקס . אני בעצם מנסה להבין האם קיימת אפשרות של זוגיות גבר עם אשה חזקה שרירית ואפילו גבוהה ממני . אני בטוח שאין לי סיכוי לפחות פה בארצנו הלא מקבלת את השונה והאחר . בנתיים נשאר לי רק לפנטז ולשוטט באינטרנט . שוב תודה על התגובה

soul on fire

New member
צלצל מוכר...

אני נמשכת בדר"כ לנשים שריריות אך מתאהבת בכל הנשים בלי כל קשר למצב השרירים שלהן.... לדעתי, ההנאה זה משהו בראש זה חלק מפנטזיה שכניראה הייתה לך ובאה למימוש ואתה כל פעם מוצא את עצמך חוו אותה שוב ושוב ולכן "שום דבר לא דומה להנאה ולתחושה" שיש לך עם אישה גברית... אך יכול להיות שאני טועה כמובן ואפשר באמת להעלות פה מלא סיבות מופרחות, ולכן אני עם דעתו של ארז בנושא שפשוט לא צריך לחפש סיבות....

poi8010

New member
מחפש שרירית

היי לכולם אני גבר בשנות ה20 לחיי ,כל חיי הייתה לי משיכה לבנות שריריות רק לאחרונה נזכרתי בחלומות שונים שהייתי חולם בלילה על בנות שהם חזקות ממני פיזית שאני יושב להם על הרגליים שהם מרימות אותי על ידיהם ,שהם גבוהות וחסונות ממני . שלא יהיה טעות אני אוהב רק נשים וחשוב לי שהם יהיו נשיות עדינות נקיות וכל מה שקשור לאשה רגילה . זה ליווה אותי בבגרותי ואת המיניות שלי שאינני נהנה בסקס כמו שאני נהנה אם אשה שרירית אל אף שאני כן נהנה (ועומד )לי מאשה רגילה כאשר חקרתי את הנושא ניסיתי מספר דברים לשכב עם גברים ועם קוקסינלים ועם נשים רגילות ,אבל שום דבר לא דומה להנאה ולתחושה שיש לי עם אשה גברית . יש לי כל מיני סיבות לחשוב למה אני כחה 1.חוסר אמא מגדלת בהיותי קטן.2.משהו באישיות או הנפש שלי ואלו דברים שקשה להסביר . אשמח מאד אם יש מישהו או מישהי שנתקלה במקרה דומה אשמח לתגובה המייל שלי הוא [email protected]

למעלה