מחפש שנאי מיוצב

nullity

New member
מחפש שנאי מיוצב

אני מקווה שזה הפורום המתאים אני מחפש שנאי מיוצב, 12v, לפחות 1.5a. יש למישהו רעיון איפה אפשר להשיג?

nullity

New member
האם זה ידרוש כל מיני קומבינות?

חיבורי נגדים וכולי

wil

New member
שום נגדים

הספקים האלו מוציאים 12V די מדוייק (+- 10% אבל בד"כ הרבה יותר קרוב, יותר בכיוון של +-3% בלי עומסים קיצוניים) ומסוגלים לדחוף 8-20A, תלוי בספק. מקסימום צריך לקצר חוט מסויים (PS_ON, בד"כ ירוק) לאפס (שחור) כדי להפעיל את הספק, זה הכל.

פפו

New member
ספר לי אתה על שנאי מתח מיוצב

ואנא הקפד על ההסבר לפי המינוח הנ"ל. ספק DC מיוצב זה כבר סיפור אחר ואין קשר בינו לנ"ל

אולי במקום להתחכם, תעשיר אותנו

בידע הנרחב והמאלף שלך! . שמתי-לב שאתה אוהב להפגין "ידע" וכל היתר ממש לא מבינים כלום.

singera

New member
לדעתי הכי כדאי לקנות ספק מחשב

או להשתמש בספק מחשב ישן בשביל מטרה זו (ספק מחשב עולה 100 ש"ח) וניתן להפעיל איתו הרבה דברים. אני פרקתי ממחשב 286 ספק ושמתי לו שקעי מצית 12V - מאוד נוח חשוב לעומסים כבדים יותר להעמיס גם את ערוץ ה3.3V וה5V ע"מ שיהיה תיקון ל12V

פפו

New member
זו בפרוש אינה התחכמות

כאשר אתה נוגס בשטח מיקצועי ואינך מבין ומבדיל בין המושגים כל תשובה שתקבל מיותרת. אי אפשר להגיד שנאי מיוצב בדיון מיקצועי והפורום הזה אמור לקבל צביון מיקצועי ככל שניתן. נזרק פה באויר ספק של מחשב. האם הקליינט שלכם יודע מה טיבו של ספק מתח זה? האם הוא יודע מה זה ספק כח ממותג?מה ההבדל בינו לבין ספק רגיל.מה יתרונותיו,חסרונותיו והסיכונים שבו? האם המציע שאל לאיזו מטרה הספק? חשוב על כך. באשר ליידע שלי,לא אצטנע ואומר שבשטח שלי אני בעל ידע שאינו מבייש וכאשר אני מסוגל להציע ולייעץ,מטבע הדברים אני מפגין ידע. ייתכן שישנם מיקרים בם אנשים לא יבינו כלום או חלק מבדברים שהרי הפורום הוא לחשמל ולא אלקטרוניקה ואינני מצפה מחשמלאים להבין הכל באלקטרוניקה כשם שאני אינני מבין לא פעם בעניינים המועלים פה.

רשר

Well-known member
מנהל
יש דבר כזה שנאי מיוצב (בקטר רכבת)

אבל ברור שאתה צודק! כדאי מאוד שנענה רק אחרי שהבנו את השאלה! אם יש צורך לבקש הסבר מפורט מהשואל

אם אתה רוצה לעזור, אז תסביר בצורה

חיובית ולא מתחכמת. לא כל השואלים מבינים על מה הם מדברים!

electroal

New member
"שנאי מיוצב".

האם ידוע לך, במקרה, על איזה סוג של המתח מדובר: מתח ישר (DC) או מתח חילופין (AC).

למעלה