מחפש שמות של 2 פרקים

zoomi

New member
מחפש שמות של 2 פרקים

שלום לכולם צפיתי ברוב סדרת מסע בין כוכבים, הדור הבא, חלל עמוק תשע וכו' אבל מה לעשות שאני לא טוב בלזכור את שמות הפרקים. אני רוצה לדעת מהו שמם (אנגלית) של שני פרקים מהדור הבא: 1. בפרק מוצאים, אני לא זוכר איפה, ראש שדומה לראש של דייטה ומתחילים לחקור מאיפה זה בא ואייך זה ייתכן. אני זוכר שבסוף הפרק הראש המקורי של דייטה נכרת ונופל בדיוק באותו מקום שמצאו את השני. 2. פרק שכמעט כולו מתרחש בהולוגרמה, פיקארד משחק בתור בלש (נראה לי דיק טרייסי) ויש בעיה עם המחשב שההולוגרמה נעשית אמיתית. אז אלו הם שני הפרקים שאת שמם (ואם אפשר עונה) אני מחפש. ועוד בקשה קטנה אני בכלל מאוד מכור לפרקים עם הולוגרמה, אם מישהו זוכר פרקים כאלו אני אשמח אם ארשום את שמם. ממש ממש ממש תודה רועי

n i v1

New member
הי רועי- תשובות מהתנור

הפרק הראשון הוא פרק סיום עונה 5 ותחילת עונה 6- TIME'S ARROW רואים בפרק הזה את מרק טווין ואת גיינן לפני 500 שנה... הפגישה עם פיקארד מתרחשת... הפרק השני... אתה מתכוון לפרופסור מוריארטי... אני לא מצליח לזכור את הפרק...אבל הוא לא הפך לאמיתי, הוא רק קיבל מודעות מאד גדולה... שם הפרק- מישהו?

Broken Bow

New member
אז ככה...

הפרקים עם פרופסור מוריארטי שניב דיבר עליהם נקראים Elementary, Dear Data (מהעונה ה-2) והמשכו Ship In A Bottle (מהעונה ה-6). אני לא בטוח שאלו הפרקים שהתכוונת כיוון שפיקארד לא משחק שם את דיק טרייסי אלא דאטה את שרלוק הולמס. אין פרק עם פיקארד שמשחק בלש שההולוגרמות הופכות לאמיתיות. אם אלו לא הפרקים שהתכווונת תן אולי עוד קצת תיאור.

ליזידי

New member
בושו לכם! בושו בושו!

איך אפשר שלא לזכור בהערצה יתירה את מעללי הבלש דיקסון היל - יותר סקסי מהחתול שמיל, ויותר גזעי משאפט! (או לפחות מלוף גשאפט...?) קח אותי דיקסון היל! קח אותי עכשיו
אה כן, לפרק קוראים The Big Goodbye...

Broken Bow

New member
סליחה טעות

לא שמתי לב, כתבתי דיק טרייסי בגלל שזה נכנס לי לראש ממה שהוא כתב בשאלה... לא צריך להרוג אותי בגלל זה...

HyperNovA

New member
את דיק טרייסי הוא משחק

בסרט השמיני שהוא מתחמק מהבורג בהולוגרמה שם עם העוזרת של ד"ר קוקרן.

itstzar

New member
היל, דיקסון היל, לא דיק טרייסי

וההולוגרמה לא "נהיית" אמיתית, רק אמצעי הבטיחות שאמורים להגן על המשתתפים מפגיעה אמיתית, שותקו. לפרק קוראים "the big goodbye" שודר בעונה הראשנה, פרק מספר 11 אני מניח שהתכוונת לפרק הזה ולא לפרקים םעם מוריאטי (שמשובחים בפני עצמם )

לדז

New member
הנה

Time's Arrow - שני חלקים - פרק הסיום של העונה החמישית והפרק הראשון של העונה השישית The Big Goodbye - שם הבלש הוא דיקסון היל - עונה ראשונה

zoomi

New member
תודה רבה לכולכם

ממש תודה רבה! אכן עזרתם לי מאוד, ואלו הפרקים שאכן אני מחפש, חן חן. ושב תודה רועי

למעלה