מחפש שם אטרקטיבי.....

איזה יופי.............

שלום ידידי........ תודה על ההצעות היפות...והמקוריות. הן נרשמו עם יתר השמות שהוצעו (מעדיף שם עברי לאתר). אפרסם בפורומים את שם האתר שנבחר ושמו של מציע השם, בתאריך שנבחר 20/03/06. שוב תודה על שיתוף הפעולה. יום טוב אוחיון.

יום טוב

.."בשניים או באחד לרקוד הכי טוב אצל יום טוב" ..."יום טוב אוחיון, זה כבר אומר הכול.... ....רוקדים בגובה.. {מי יכול לעמוד ליד הגובה שלך} ....היי דרומה, התחנה לריקודי עם... בידידות רקדנית באדום

היי יום טוב,

לא הבנתי- כתבת לאייבי, שאתה מעדיף שם עברי לאתר... האם אתה מחפש שם לכתובת האינטרנט של האתר? אם כן, כתובות אינטרנט הן אך ורק באנגלית (כלומר: www.***.... או- האם אתה מחפש כותרת לאתר עצמו? בכל אופן- א. הנה כמה רעיונות לכתובת האינטרנט: www.TovLirkod www.yomtovlachem.... www.YomTovMeod ב. כמה הצעות לשם האתר- "חלון ליום טוב אוחיון" (על משקל: "חלון לים התיכון"- ריקוד של חברך רוני סימן טוב) הרי כשנכנסים לאתר שלך- נפתח מעיין חלון... "יום טוב אוחיון- זה המקום הנכון!" "בסלון של אוחיון" (אבל, זה נשמע כמו שם של מספרה. נכון?
)

gilk

New member
נחמד! מוטיב אידיאני עתיק

יומטוב - לרקוד, כמו שאמר צ'יף "דב קטן" (little bear) בבוקר הקרב האחרון - "היום יום טוב למות"...

הוצעו למעלה מ-40 שמות מקוריים...

הכוונה שלי הייתה: 1. שם עברי- שאותיותיו עברית ומשמעותו בעברית לדוגמא: צעד תימני, רוקדים בכיף, מחוללים, נרקודה...וכו'... 2. השם שחיפשתי- במקום השם: האתר של יום טוב...שיהיה שם קליט וקצר. תודה על שיתוף הפעולה. יום טוב אוחיון.

gilk

New member
מספר הצעות

1. +«~© שפרושו: עוד נשובה אל-ניגון עתיק 2.
,
(שמאלה שמאל ימינה ימין) שהינו ברוח התקופה = אין לנו שמאל ואין לנו ימין וגם מפלגת המרכז לא מי יודע מה... לפחות נירקוד... 3. רגליים שמאליות כסמל לכול בעלי הרגליים השמאליות שהצליחו לחולל בהרקדות של יום טוב (סתם ליקוק)

גם לי יש כמה הצעות עבורך:

כולם שמות של ריקודים המבטאים, לדעתי, את הרעיון הכללי: 1. הבה נצא במחול 2. שאני עמך במחול 3. קלו רגליים תתחדש על האתר היפה שלך, יום טוב, ומזל טוב לברית הממשמשת ובאה...

דבקה'לה - תקראי את ההודעה הראשונה

בשרשור, בה יום טוב מבקש הצעות לשם... הוא הודיע קבל עם ועדה שלאחר לידה קלה ומוצלחת הגיע בשעה טובה מועד הברית לאתר שלו, ולצורך הענין הוא מחפש שם לאתר...

למעלה