מחפש שם אטרקטיבי.....

מחפש שם אטרקטיבי.....

שלום לכולם..... בשעה טובה ומוצלחת, האתר עלה לאויר ובתוך יומיים ביקרו בו קרוב ל-700 מבקרים....וואו. לאחר לידה קלה וטובה, הגיע זמן ברית המילה והענקת שם חדש לאתר. החל מהיום יום שישי 10/03/06 ועד ליום שני 20/03/06......... אתם מוזמנים להציע שמות אטרקטיבים שבמוטיבם יכללו:רקודי עם,מחול,תנועה,הרקדה וכו'.... את הצעותיכם אנא העלו בפורום או באימייל אלי ב "צור קשר". השם שיבחר הוא השם שיוענק לאתר ,ומלבד הקרדיט יקבל מציע השם חודש כניסה חינם להרקדותיי: היכל הספורט "מטרו-ווסט ברעננה בימי חמישי. אולם הספורט "מקיף רבין" בבאר שבע בימי ראשון. אולם הספורט "קאנטרי קלאב" בבאר שבע בימי רביעי. בהצלחה לכולנו בבחירת השם לאתר. בברכה. יום טוב אוחיון

הנה הצעה ראשונה

yomtoWest website או yomtoBest website ובעברית : "יומטובסט" האתר של יום טוב למחול. הסבר - תוספת ה-'ווסט' היא תזכורת ל'מטרווסט' רעננה, הרקדת הדגל של יום טוב אוחיון. וכן: בסט - הוא גם רמז לאיכות, לטוב יותר.

לא הייתי ממליצה לתת שם של אתר

שמתבסס על מיקום הרקדה מסויימת. לא רק בגלל האפליה של יתר החוגים של יום טוב, שהיו קודם, אלא בעיקר שהיום הוא שם, אבל מחר... מי יודע (לא שאני מאחלת ליום טוב משהו לא טוב, חלילה... אולי אף להפך, אבל הרעיון ברור אני מקווה)

ואני לא הייתי ממליץ לך

להעביר בקורת על רעיון של הזולת. התמקדי בלתת רעיון משלך. אין לך אז ת...י

ואוו... לא הגזמנו קצת?

היא הסתייגה מהמלצתך ואפילו סיפקה נימוק הגיוני מדוע... למה להגיב בגסות?

פסקל74

New member
../images/Emo45.gif אז איך ידעו שהיא המנהלת../images/Emo35.gif

רויטל נגד העברת ביקורת, חוץ משלה
דב, התגובה שלך במקום.

לפי הצבע הכחול שבו הניק שלה מופיע.

יא-אהבל...{אם הייתי פונה אליך ככה בטח היית נפגע..זה בדיוק מה שחשתי כשדב כתב "ת...י"...}. נ.ב... אני לא ממש חושב שאתה אהבל... זו רק דוגמה לצורת התבטאות חריפה שאינה במקומה.

פסקל74

New member
אתה ממש טועה ולא בכוונה

אם מלכתחילה, רויטל לא הייתה "נוזפת", דב לא היה עונה כך. ומאיפה אתה יודע, מה הוא רצה לכתוב ? אולי הוא התכוון ל- "תפסיקי" ?? או "תעזבי "?? הכל אפשרי

נוזפת ? נו באמת....

בסך הכל נתתי המלצה מקצועית ליום טוב, או פסלתי המלצה, אם אתה רוצה לראות זאת כך, תוך נימוקים הגיוניים. לא הייתי רוצה שיום טוב יהפוך להיות מדריך רק של מקום אחד..... הרי זה לא כך. יש חיים גם חוץ מהמטרווסט, עם כל הכבוד.

AyeleDance

New member
יום טוב ביקש רעוינות ועצות, תגובתה

של רויטל היתה במקום. מה גם שלדעתי היא צודקת.

ואני הייתי ממליץ

לך שאת גסות הרוח שלך תשאיר במקומות אותם אתה מנהל. אם איני טועה, זו גם לא הפעם הראשונה שאני מבקש זאת ממך.

פסקל74

New member
אתה טועה ובגדול

גסות רוח
לא הגזמת
אתה מכיר אותי היטב, אני בטוח שאתה לא חושב כך עלי

הלו ! הלו !

גסות רוח וחמדנות ועוד כמה 'תכונות' נעלות הן היו תמיד מנת חלקך. נא לא להדביק לי אותן - הן שלך נטו.

קריאה לסדר..../images/Emo140.gif

דב- נראה לי שמישהו הרגיז אותך בשירשורים האחרונים. תנשום אויר עמוק, ותחזור להיות דובל'ה החמוד מסברס. אתה סתם מוציא אנרגיות מיותרות, וחבל.

משהא

New member
היי יום טוב - מספר הצעות

מרקדיום, יום טוב לנו, אחיטוב, לב חם ויום טוב. ריקודים שמחים אורי גבעוני

למעלה