מחפש שלושה דברים

יניבל1

New member
מחפש שלושה דברים

אני בספק אם יהיו כאן הרבה שיכירו את זה (כי לפי מה שהתרשמתי מכותבי הפורום הם יותר בקטע של הדברים המיינסטרימים שג'נגו נגע בהם, לא בקטע של עלבון,כי מיינסטרים זה לא בהכרח דבר רע)טוב בכל אופן : 1) בשנת 2001 אם אינני טועה התקיים בפטיפון מופע ביוזמת הלייבל המיתולוגי פאסט מיוזיק (אני כותב מיתולוגי כי אין לי מושג אם הוא עוד קיים בכלל) שבו חברי הליבל מבצעים כל אחד שירים של השני , ביניהם גם ג'נגו בביצוע ל"את לא יודעת" שמתעלה אפילו על המקור של מלכת הפלקט. בכל אופן המופע הוקלט והונצח תחת השם "ואל תתנו לי אגרופים באף זה כואב" . כיום די בלתי אפשרי להשיג אותו בחנויות , ואפילו באינטרנט נדיר למצוא אותו (לצערי הוא נמחק לי מהמחשב לפני שנה). אם למישהו כאן יש אותו זה יהיה נפלא. 2)אני מקווה שיש בינכם שהתוודעו לאלבום "לנשום במים" , האלבום הכי טוב של ג'נגו לדעתי , בכל מקרה היה סיפור עם הדיסק שנשרט כולו , וכיום יש לי את כל השירים מהנט למעט "מה את רואה "(השיר הכי טוב שג'נגו הוציא אי פעם אגב). אם למישהו כאן יש אותו כדי לשלוח לי בפרטי (ולא להעלות אותו כאן כי זה יחשב למתן שיר להורדה המונית וימחקו כלם) 3)2 האלבום של אמיר שור (למקרה שיש כאן מעריצים ממש רציני של ג'נגו שיודעים מי זה אמיר שיר) שאמנם נמצאים אצלי על דיסקים, אבל מחפש את שניהם או לפחות אחד מהם על אמפי3 אם יש לכם רק את חלק מהדברים הנ"ל אשמח אם בכל זאת תגיבו , כאן או אצלי בפרטי תודה

יש לי תשובות אך לא אוכל לעזור לך...

1.פעם שאלתי את ג'נגו על זה... והוא אמר שיש לו את זה בתקליט ..אז אם יש לך פטיפון.. אולי זה יעזור לך
אני גם הייתי שמחה לשירים משם.. בכל זאת אני אשאל את ג'נגו בעניין הזה שוב. 2.כרגע אין לנו את לנשום במים.. ניתן להשיג אותו אצל ג'נגו.. אני מקווה שבהופעה הבאה בלבונטין[שתהיה ב-18.6עם מלכת הפלקט] הוא יהיה אצלי. ואכן התוודענו ל"לנשום במים" לפחות לחלק ממנו
3.כן .אנחנו יודעים מי זה אמיר שור.. בכל אופן אני . ואין לי שירים של אמיר. יש לי שיר של נושי "מרגיש נכון" שהוא בטח מיינסטרימי לטעמך. ונוצר לך רושם קצת מוטעה.. יש לרובנו פה תקליטים שהם לא רק "לב" [תיקנתי את הרושם
]

יניבל1

New member
המ הקשר בינך לבין ג'נגו?

אתם בקשר יומיומי? ואיך לדעתך ההיענות שלו אם אדם זר יפנה אליו בשאלות באימייל?

shahar1989

New member
מרשה לעצמי לענות במקומה...

אין קשר בינה לבין ג'נגו מלבד העובדה שהיא מנהלת את הפורום המדהים הזה וזה קשר מספיק חזק בעייני, להבדיל ממה שאתה חושב, הפורום הזה יודע, מכיר ותומך בכל תקופותיו של גנגו... אישית אני יכולה להגיד לך שכן, אני לא חושבת שמה שכתבת כאן הוא לעניין, הגעת לאחד הפורומים התומכים שיש וכל אחד היה מוכן לעזור לך בכייף גדול, אז כן, אני אישית כאחת שמחזיקה בכל אלבומיו מלבד "לנשום במים" של ג'נגו ולא שייכת "לתקופתכם" נפגעתי במובן כלשהו ממה שכתבת. ג'נגו יענה ויסכים לעזור לך בכל מה שתבקש. הוא אדם מקסים לכן אל תהסס לשלוח לו הודעה. מקווה שמצאת תשובות לשאלות, או לפחות לרובן. אתה באמת מוזמן לבוא לבקר כאן יותר יום נפלא, שחר.

יניבל1

New member
תראי אי אפשר להאשים אותי במסקנות חפוזות

עברתי על כל אשכולות "איזה שיר של ג'נגו הכי אהבתם השבוע" ולא נתקלתי במישהי שהעלתה שיר שמופיעים בהופעות (שהם מה שקרוי "הלהיטים"). נתקלתי הרבה פעמים גם בחזרה ארוכה של אותו ניק על אותו השיר , מה שאומר שהרבה בנות כאן מעדיפות לחרוש על שירים במקום על אלבומים , זה עוד תרבות מיינסטרים שנאי סולד ממנה. ושוב זה לא במטרה להעליב לא את הפורום הזה ובטח לא את ג'נגו (המלך), זה הרושם המובהק שהוא משאיר (כמו שכתבתי,למעט 2 אנשים).

shahar1989

New member
אז אולי עדיף לא להגיע למסקנות חפוזות?

חשבת על זה? נראה לי שזה דבר שיכול להועיל בחיים. מומלץ לנסות. בכל מקרה, מיינסרטים או לא, מצידי שכל אחד ואחת כאן בפורום ישבו 24 שעות על גלגלצ או ענארףףף.. מבחינתי אין מקום אחר, חבורה מרשימה של חברה צעירים שתוכמת במוזיקה של אמן ועוד שלא "בתקופתנו" זה לא דבר מובן מאליו. כולנו עוברים ומלווים אותו בדבר שהכי חשוב בכל תעשיית המוזיקה הזאת, ההופעות, ואין הופעה של ג'נגו שתלך אלייה ולא תראה את כולנו. וזה הדבר הכי מדהים שאומן יכול לבקש, באמת שלא משנה אם אנחנו שומעים את 'לב' כי זה הדבר שהכי נגיש לנו, או שאנחנו יושבים עם תקליט אינסטרומנטלי בפטיפון. ממליצה לך שבפעם הבאה שאתה מגיע למקום חדש תנסה כמה שפחות ללכלך על הקבועים שבו, זה הבית שלנו וקצת לא נעים לקבל ביקורת שכזו.

יניבל1

New member
לא יודע ,זה פשוט נראה כמו פורום טינאייג'ריות

ואני לא רוצה להיכנס עכשיו לדפוסי הכתיבה שלכן כדי לא ליצור ריבים מיותרים אבל אם נתייחס רגע לקטע המוזיקלי אז נראה שזה פורום טינאייג'יות שמחפשות להן עוד "רוק סטאר" לסגוד לו , ולראיה לכך בנות רבות כאן מרגישות חופשיות לשים את מר רוסיאנו עם זמרים תת-רמה כמו כפיר אפשטיין ואביב גפן ועברי לידר (תבינו שהמוזיקה של השלישי כל כך גרועה שבאחד מפורומי המוזיקה הגדולים ניהלו דיון ממושך על האם זה בסדר שג'נגו מנגן אצלו באס והאם זה לא הורס לו את השם הטוב). ולא סתם כתבתי שאתן לא מכירות את האלבום "לנשום במים" ואת "אל תתנו לי אגרופים באף" . *אני מדבר על כלל הפורום, אבל יש יוצאים מן הכלל גם כאן.

shahar1989

New member
../images/Emo191.gif

לפני הכל שוב אני אחזור על מה שכתבתי- "ממליצה לך שבפעם הבאה שאתה מגיע למקום חדש תנסה כמה שפחות ללכלך על הקבועים שבו, זה הבית שלנו וקצת לא נעים לקבל ביקורת שכזו.." בנאדם כמוך כנראה חיי בסוג של אטימות מוסיקאלית, משום מה אני מצליחה לדמיין בדיוק איך נראה מדף הדיסקים שלך ואני בכלל לא מופתעת. את הגיל שלנו אין דרך לשנות, טיינג'ארית וכן, גאה בזה! אז אולי אתה צודק ואנחנו באמת מחפשות עוד "רוק סטאר" לסגוד לו.. אבל אתה יודע מה? וואלה! מזל שמצאנו את ג'נגו.. כאילו, אם כבר לסגוד לאיזה רקוסטאר אז תודה שג'נגו זאת אחלה בחירה

יניבל1

New member
אין כאן שום אטימות מוזיקלית

2 ה"אמנים" שציינתי הם מיינסטרים משעמם ומייגע, מייד אין גלגלצ (להבדיל מג'נגו שגם כשהוא מוציא שירים יותר פופים וקליטים זה עדיין נשמע מקורי ורענן).

shahar1989

New member
עזוב, לא מדברת רק על שלושתם..

הבנתי על מה אתה מדבר... אז מה, ב19 לחודש לא נראה אותך בבארבי? באסה.

amitshilo

New member
תראה,

אתה לא מבין משהו מאוד בסיסי במה שקורה כאן, ואני חושבת שזה בעיקר בגלל חוסר ההיכרות שיש בינך לבנינו. אתה לא מבין אתה התהליך שכולנו עוברות, של הכרת אמן. אני למשל, היכרתי בעקבות אתי כמה שירים של ג'נגו, אח"כ קניתי את "לב" ובהמשך אקנה את האחרים. אבל זה לוקח זמן, וזה זמן מבורך וטוב, ועד שאכיר כל פיפס שעמיר ניגן אני משתדלת להנות מהזמן הנהדר הזה של חקירה והיכרות וחיפוש, אני מקווה שתוכל להבין את זה, ויותר מזה - אני בטוחה שגם אתה, כמוני, לא נולדת עם כל מילות השירים של עמיר בראש, ועם ידע חסר קץ על כל דבר שעשה. צורמת לי ההתנשאות הנסתרת בכל משפט שאתה כותב כאן, בהודעות האלו. אני חושבת שלפני שאתה קורא לזמרים האלה "תת-רמה", תבחן קודם את בעובדה שישנם אין-סוף אנשים שמתרגשים מהמוזיקה שלהם, שמושפעים ממנה ושאוהבים אותה. תחשוב לרגע, שאולי אלה לא אנשים פחות חכמים ממך, או עם טעם פחות טוב. תנסה להבין שאנחנו לא סתם "טינאייג'ריות", ושמאחורי התגיות שהצמדת לכינויים שלנו, ישנן בחורות שבסך הכל, אוהבת את המוזיקה של ג'נגו. בדיוק כמוך, לא?

amitshilo

New member
אה, שחכתי לומר

שלפחות אני, כותבת בסיכומים את השירים שהכי הזדמזמו לי בראש, וזה לא באמת ארבעת השירים היחידים שאני מכירה. רושם מוטעה, לא נורא. סיימתי

יניבל1

New member
אני לא יודע אם הם אנשים פחות חכמים

אבל כן יודע שאלה אנשים שמבינים פחות במוזיקה כי למה להם להעריץ זמרים חסרי מקוריות בעליל, נחמדים מדי ,חסרי תעוזה , חסרי טירוף, שמתאימים את עצמם בול לפלייליסט המעייף של גלגלצ , ומבחינתי אתם יכולים להוסיף לרשימה ה"מכובדת" הזו גם את כל בוגרי רימון/כוכב נולד למיניהם אגב שמתי לב שבתפוז פתחו פורום מעריצים לכפיר אפשטיין ובועז בנאי, זה די מגוחך כאשר הם הוציאו רק אלבום אחד

amitshilo

New member
טוב, זה ויכוח אחר,

ואני לא רוצה להכנס אליו. הוא ארוך ומתיש.

למעלה