מחפש שיר!!!

talsh2

New member
מחפש שיר!!!

היי, טוב אז ככה.. אני מעריץ מאוד גדול של סלין דיון ורק עכשיו נודע לי שריטה עשתה חידוש לשיר המקסים- "To Love You More".. מ"Time For Peace"..? משהו יכול בבקשה לשלוח לי את השיר הזה.???? פליייייייייייייייייז!!!! זה כל-כך ישמח אותי!! תוודה רבה!!!

גמני....

מאווווד אוהבת את סלין דיוןן... זמרת ענקית!!! ואחד החלומות שלי זה להיות במופע שלה בווגאס... ריטה אכן ביצעה את השיר הזה בטייפ פור פיס (חחח למי יש כוח לאנגלית בשעות הללו??) וזה מאוד מעניין.. בקשר לחמצן, אני באופן אישי כן אוהבת את האלבום הזה...

new2noam

New member
אפרופו סלין דיון...

אני הייתי בהופעה שלה בווגאס לפניי חודש וחצי וזאת אחלה הופעה שבעולם!!! אני עד עכשיו עוד נזכר ברגעים מההופעה, לצערי היה אסור לצלם במופע - ועוד יותר מזה, כל מי שהגיע עם מצלמה - לקחו לו אותה בכניסה, ממש עברו על האנשים עם מגנומטר (ממש לא ייאומן) לכן אין לי כ"כ תמונות - אבל זאת מאחריי ההופעה... ממולץ בחום

talsh2

New member
מה בקרוב אצלך?

ואכן, סלין זמרת מדהימה.. שדרך-אגב אם יצא לכם לשמוע.. ריטה הייתה במופע של סלין בווגאס, התרשמה מאוד וזה מה שנתן לה את ההשראה לעשות את One ...בבקשה בבקשה בבקשה, משהו יכול להעלות לי את השיר הזה??? זה יהיה מאוד נחמד כי אני פשוט מת לשמוע אותו...!! בבקשה........

talsh2

New member
אההה כיףף לך!!

נו, את יכולה אולי לשלוח לי את השיר, בבקשה!!!

new2noam

New member
אם את באמת הולכת לראות את המופע,

אז כדאי שכבר תתחילי לתכנן - כי כמו שאני הבנתי זאת השנה האחרונה שהמופע שלה בלאס ווגאס עולה... כמו ששמעתי פה מאנשים היא חתומה בחוזה לחמש שנים והבנתי שארבע שנים מהם כבר עברו.... אז אם את קופצת לווגאס, תמסרי לה ד"ש...!!! צירפתי תמונה מדף המידע המחולק בערב המופע...

PRINCESS GINA

New member
וואי..שמעתי על המופע הזה...../images/Emo45.gif

אני חייבת לראות אותו! מישהו יודע כמה עולה כרטיס

new2noam

New member
כרטיס להופעה של סלין דיון

במלון caesars palace בלאס ווגאס עולה בסביבות 200$ הכי כיף לשבת במרכז - למרות שאמורים לראות טוב בכל מקום,

talsh2

New member
לכל שאלה אבל כל שאלה לגבי

סלין דיון פשוט תפנו עליי ותקבלו תשובות ממעריצים הדוקים שיודעים כמעט וכל דבר קטן.. לגבי השאלה שלך על כמה עולה כרטיס אז הנה פירוט של האולם ופירוט מדוייק על עלות הכרטיס.. בתמונה..

למעלה