מחפש שיר...

אריק1966

New member
מחפש שיר...

אין לי מושג מה שמו או המבצע,מלבד זה,שלאורך השיר יש כאלה צליפות של שוט כמו שמצליפים בפרד...וגם המילה "mule" מופיעה שם פה ושם. תודה מראש למי שת/יעזור לי:)

הזמר הוא פרנקי ליין, משנות החמישים

את שם השיר שכחתי,,50 שנה..לך תזכור,,,סתםםםם
אבל אני חושבת שאני יודעת למה אתה מתכוון, אני אבדוק היום, שבת שלום

ברק 188

New member
היי שבת שלום יקרי

הנה חזרתי בסוף השבוע מחופשתי בים המלח היה מותק של חופשה לשלווה שלנו המחליפה אותי השבוע בים המלח שתיהיה לך אחל'ה חופשה תזהרי אני חזרתי עם מטען חורג והורג בק"ג , ולמרות ששלבתי טיולים מקסמים השמורת נחל דוד,נחל ערוגות,ונחל עין בוקק,3 ארוחות ביום+כיבודים של בית המלון גברו על ההליכות. אריק לגבי השיר אני חושב בניגוד לשוש על שיר אחר משהו בסגנון קנטרי של המערב הפרוע אנסה להיזכר בהמשך לדני בוי ילד טוב הצלחה בניתוח ובריאות כנ"ל לבימבו המקסימה שלנו ולכולם המשך שבוע טוב החירה נבונה ומנוחה בשלישי של שבוע זה פעמיים כי טוב.

ברק 188

New member
בנתיים לא נזכרתי אבל

מתנגן לי בראש שם דומה לטאנסי פורד יש כזה זמר? נו שיהיה בנתים ג'וני
גיטר

bimbo.

New member
ברקקקקקי, היי, שמחה שנהניתם

מחופשה מוצלחת. והשירים שהעלית - ג'וני גיטר נכנס היישר ללב, והטוויסט מנער עצמות רדומות. גם הו קרול נפלא, ואת היתר אשמע עוד מעט. תודה על שירים יפים.............

שבועע../images/Emo140.gifטובב../images/Emo42.gif..../images/Emo188.gifברוך הבא

ברק, אקשיב לכל הקישורים ששלחת לנו בהמשך היום<לפני שאארוז לים המלח>. איזה כייף שיש לי כבר מחשב תקין
. איני יודעת איך אבל הצלחתי בלחיצת כפתור אחת "לחרבש" את המחשב
המסכן שלי. לאחר שבני הבית<כולל אותי>סיימנו לצעוק "גוועלד" ולמרוט שיערות ראשינו נכנס המומחה<הבן>לפעולה.לאחר מספר לא מבוטל של...שעות!!! ומספר אינסופי של פעולות החייאה, לא להאמין המחשב התעורר לתחייה. כל הקבצים ניצלו
. כשהתאושש הבחור מההלם בא אלי עם הצעה מעניינת
. הבחור הציע למכור אותי לביל גייטס!!! הוא טוען שאין לי תחליף בעולם הזה...בטרוריסטית שכמותי עולם המחשבים עוד לא נתקל
. לטענת הבחור אני עולה עשרת מונים על כל וירוס שהוא מכיר, ולכן הוא חושב שאהיה נכס חשוב לביל גייטס. הותרתי את הבחור מהרהר בסוגייה נכבדה: איזה סכום יהיה הולם את כישורי האמ'שלו....
והעיקר שיהיה לכ
לנו יום נפלא,

bimbo.

New member
שלווה'לה, עזבי את ביל גייטס....

יש לך עתיד באחד מבתי החולים הגדולים על תקן מצילת חיים...
אם יש לך מה לתרום לביל גייטס מה טוב, אבל עניי (מתעלפי) עירך קודמים

בימבוש...אני חושבת שהמחשב שלי ...

לא יסכים איתך...מבחינתו אני "רוצחת" מועדת וכל מי שסביבי מועד לפורענות
.

פרחבר

New member
Mule Train

השיר מסוף שנות ה-40.... הינה המילים : (Hyah, hyah) Mule train!! (Hyah, hyah) Mule train!! Clippety cloppin' over hill and plain Seems as how they never stop, clippety clop, clippety clop Clippety, clippety, clippety, clippety, clippety cloppin' along There's a plug o'chaw tobacky for a rancher in Corona A ghee-tar for a cowboy 'way out in Arizona A dress of calico for a pretty Navajo Get along, mule! , get along Mule train!! (Hyah, hyah) Mule train!! Clippety cloppin' o'er the mountain chain Soon they're gonna reach the top, clippety clop, clippety clop Clippety, clippety, clippety, clippety, clippety cloppin' along There's some cotton thread and needles for the folks in way-out-yonder A shovel for a miner who left his home to wander Some rheumatism pills for the settlers in the hills Get along, mule!! , get along Mule train!! (Hyah, hyah) Mule train!! Clippety cloppin' through the wind and rain They'll keep goin' till they drop, clippety clop, clippety clop Clippety, clippety, clippety, clippety, clippety cloppin' along There's a letter full of sadness trimmed with black around the border A pair of boots for someone who had them made to order A bible in the pack for the Reverend Mr. Black Get along, mule! , get along Get along, mule, get along!! (mule train) (Hyah, hyah) (Hyah, hyah)

הלהיט הכי להיט של פרנקי ליין זה

או זו,,,יחידתי הקטנה,,,שיר ענק, את רוב שיריו התרגלתי לשמוע מאלביס,, וטוב שאלביס לא שר את יחידתי הקטנה,

אריק1966

New member
תודה רבה!../images/Emo24.gif

על העזרה והרצון והכיף לקרוא כאן לאיזה כיוונים זרמה השאלה.

למעלה