מחפש שיר

מחפש שיר

שלום לכולם אולי מישהוא יכול לשלוח לי את השיר ציפור הנפש(שזאב כתב) של חיים משה. ודבר נוסף בתור אחד שעוקב אחרי אתניקס שנים אני חושב שהם עושים את כל הטעויות האפשריות(במיוחד בשנים האחרונות) איך לא להיכנס אל תוך הקו קונצנזוס.....(שבמיוחד בשנים האחרונות הם ילו לעשות זאת בגדול...)

Galois

New member
כמה דוגמאות לטעויות האלו:

1. לפני יציאת דיסקים חדשים הם משחררים לרדיו לא בהכרח את השירים הטובים בדיסק. למשל, מ"יללת תן" שיחררו לאחר תותים, את "כלה כלה" ואת "האמת בקולה", בשעה שהיו שם שירים טובים מאלה כמו "צל כבד" ו"עדניה". 2. "עוד שיר על אהבה" מהאלבום "13" - שיר מצוין שהלך לאיבוד. לא זכור לי ששמעתי אותו ברדיו אפילו פעם אחת. 3. לאחר סיום מסע ההופעות האקוסטי, אני מניח שאין בעיה להוציא דיסק של ההופעה. העלויות גם לא אמורות להיות גדולות כמו בדיסק חדש. אז למה לא עושים זאת? בגלל הצריבות? זה נשמע לא טוב משום שהזיופים לא ייפסקו בעתיד. אמנים אחרים ממשיכים להוציא דיסקים.לאתניקס אין מה לחשוש מכיוון שיש לה גרעין חזק של אוהדים משכבות רבות וגילאים שונים. ניקח לדוגמה את משינה : יצאו לסיבוב הופעות , הוציאו דיסק והוא כבר קיבל אלבום זהב, למרות הזיופים והצריבות בשוק. אפשר לחדד את הטענה שלך : אתניקס לא יודעים לנצל את המומנטום.

פיספוס!!!

יוש הרבה דוגמאות לשירים מצוינים...(ימי ניסים,לפעמיים,אל תבכי ילדה,תם,)....אבל הם המישכו להוציא סינגלים להייטים ....מה גם שיש עוד הרבה דברים שהם נמנעו מלעשות,כנראה שמי שאחראי על יחסי הציבור שלהם לא בדיוק מבין בעניין...

shifo

New member
גם בהופעות ה"עממיות" שלהם

הם שרים את השירים הישנים שנטחנו עד בלי די ונותנים מהדיסק האחרון שיצא רק טעימה קטנה בצורת שיר אחד או שניים בלבד, וכך הקהל שבא להופעות פתוחות לא קולט את ההתקדמות וההתפתחות של אתניקס, וחבל..

למעלה