מחפש שיר...

arik87

New member
מחפש שיר...

מישהו בבקשה יכול לעזור לי ולהגיד לי איך קוראים לשיר שהפזמון שלו הולך ככה בערך:דזבלו [אינני רוצה אותך] דזבלו... היה אותו בבריזה רבטיקו במועדון דקה אדולס זה שיר כבד.....תודה למי שיעזור אני חייב ת'שיר הזה

arik87

New member
....

ואני לא יודע אם בפזמון הוא אומר דזבלו זה פשוט מה ששמעתי אני לא יודע מה המילה המדויקת אבל התרגום שלה הוא :אינני רוצה אותך

F a d i

New member
אריק כנס

המילה היא DEN THELW (אינני רוצה) או DEN SE THELW (אינני רוצה אותך) הבעיה היא שכמעט כל שיר שני מכיל את המשפט הזה במיוחד אם הוא שיר כבד אז אם תוכל להביא לנו עוד מהשיר...

arik87

New member
פאדי...

אם אני ירשום את כל המילים של השיר בעברית זה יעזור? אני פשוט יריץ ת'קלטת ויתרגם את השיר...נקווה שזה יעזור

arik87

New member
הנה המילים של השיר בעברית-

הייתי רוצה לפגוש אותך וכמה מילים לומר לך ואם לא אצליח לשנות את דעתך הלוואי שלשוני תיחתך פזמון: אינני רוצה בך אינני רוצה בך אינני אוהב אותך יותר אינני רוצה בך, המשיכי בדרכך ושיהיה לך כל טוב מה לא עשיתי למענך? ניסיתי הכל כדי לשנותך אך את שובבה כל כך לכי, אולי כך אמצא את שלוותי פזמון אמרו לי זאת המכשפות כמוכן גם כל המעשנות אמרה לי זאת גם מצרייה אחת מבלי להחסיר אף מילה X2פזמון

F a d i

New member
אריק אין לך שום מידע מעבר לזה?!

תירגמתי ליוונית ומנוע החיפוש מצא עשרות שירים.. בתחילת התרגום לא כתוב בהתחלה מי כתב/הלחין?!

arik87

New member
חיפשתי שם...

תמיד בסוף התוכנית רשום בכתוביות מי כתב כל שיר...אז באחד מהקלטות לא הקלטנו ת'כתוביות...והיה ת'שיר הזה בעוד מועדון [סתאתמוס] ובכתוביות דווקא ת'שיר הזה לא רשום מי כתב

arik87

New member
נראה לי ש..

קוראים לשיר pia den se agapo או או den se thelo או שקוראים לו לפי המשפט הראשון בשיר שאני לא יודע מהו

למעלה