מחפש שיר לדאלאראס יש שיר בסגנון צועני שהמילה הבולטת בו היא "מיולי". למישהו יש את השיר???
E erezPT New member 23/7/03 #1 מחפש שיר לדאלאראס יש שיר בסגנון צועני שהמילה הבולטת בו היא "מיולי". למישהו יש את השיר???
E erezPT New member 23/7/03 #3 דוי דוי גם אהוב עלי זה באותו התקליט של המוסיקה הצוענית לדעתי. לצערי אני רק שומע יוונית (בלי להבין הכל) ובשיר הזה אין לי שום רעיון על מה המילים, ואת הקצב אני יכול רק לזמזם. מיולי (סגול חולם חיריק).
דוי דוי גם אהוב עלי זה באותו התקליט של המוסיקה הצוענית לדעתי. לצערי אני רק שומע יוונית (בלי להבין הכל) ובשיר הזה אין לי שום רעיון על מה המילים, ואת הקצב אני יכול רק לזמזם. מיולי (סגול חולם חיריק).
F F a d i New member 23/7/03 #4 יכול להיות שזה בכלל לא שיר צועני?! כי פתאום קפץ לי לראש השיר TO PES של "כריסטוס ניקולופולוס" שבפזמון הוא חוזר אומר ME LEIWNEI ME LEIWNEI ME LEIWNEI FWTIA בכיוון?!או הלכתי לאיבוד?!
יכול להיות שזה בכלל לא שיר צועני?! כי פתאום קפץ לי לראש השיר TO PES של "כריסטוס ניקולופולוס" שבפזמון הוא חוזר אומר ME LEIWNEI ME LEIWNEI ME LEIWNEI FWTIA בכיוון?!או הלכתי לאיבוד?!
T the greek New member 25/7/03 #7 אולי "מיולי" אתה מתכוון ב MU LEI בשיר זה יכול להשמע כ MULEI כמו כן אם יש לך את הדיסק המקורי אולי תוכל לאמר לנו מה כתוב עליו?
אולי "מיולי" אתה מתכוון ב MU LEI בשיר זה יכול להשמע כ MULEI כמו כן אם יש לך את הדיסק המקורי אולי תוכל לאמר לנו מה כתוב עליו?
O orna44 New member 23/7/03 #5 תפרט גם אם זה שיר קצבי או בקצב איטי? משהו בסגנון ברגוביץ? ככה צועני? או בכיין?