מחפש שיר של Markos Vamvakaris

מחפש שיר של Markos Vamvakaris

אודה לכל אחד אשר יוכל לצרף את המילים אנגלו/יוונית לשיר "פרנקו סיריאני" של Markos Vamvakaris...תודה מראש...

F a d i

New member
פראנקוסיריאני-נערה מאי סירוס

שירו של אחד מגדולי הרבטיקאים,מרקוס באמבאקאריס,שנחשב לגדול הרבטיקאים,שחי את הרבטיקו כדרך חיים ותרם רבות ל"קידומה"/"היווצרותה" בשנות השלושים והארבעים.. פראנקוסיריאני (מילים ולחן"מרקוס באמבאקאריס),שיר רבטיקו מובהק וסימן דרך במוזיקת הרבטיקו...מספר על הנערה המתוקה מאי סירוס -אי מולדתו של באמבאקאריס- שהטילה עליו כישוף.. תורידו ותשמעו את מארקוס הגדול וקול הצפרדע שלו והבוזוקי והבגלאמה ברקע..זה רבטיקו!!! (תרגום בהמשך..או מי שרוצה להתנדב מוזמן גם..!) הנה המילים: FRANKOSIRYANI mia foundwsi,mia floga echw mesa stin kardia les kai magia mou'ches kanei frankosiryani glikia les kai magia mou'ches kanei frankosiryani glikia th'arthw na se andamwsw katw stin akroyalia tha ithela na me chortaseis apo chadia kai filia tha ithela na me chortaseis apo chadia kai filia tha se parw na girisw finika,parakopi Galissa kai Delaykratsia kai as mou'rthei sinkopi Galissa kai Delaykratsia kai as mou'rthei sinkopi sto pateli,sto nichori fina stin Alitini kai sto Piskopio romandza glikya mou frankosiryani kai sto Piskopio romandza glikya mou frankosiryani (לשיר הזה יש הרבה גרסאות,גם באמבאקאריס עצמו עשה לזה כמה גרסאות,ניסיתי להתאים את המילים למעלה לגרסא שהעליתי (השינויים ממש קטנים בכמה מילים ו/או בזמנים ו/או בצורת הפעלים...!! (אם אתה רוצה אעלה את הגרסא השניה לשיר...)

F a d i

New member
ובכן,החל מהודעתי הקודמת אני

מתחיל בניסיון להעשיר את ספריית המולטימדיה במחשבכם... כל שיר שנדבר עליו כאן אעלה אותו לאתר משלי ואני אשים את הקישור בלב ההודעה...ובלחיצה על הקישור תוכלו להוריד אותו...ולדעת על איזה שיר מדובר... הבעיה היא שהשרתים והאתרים לא מי יודע מה יציבים,על כן אבקש ממי שלא הצליח להוריד לשלוח לי מסר,ורק מסר,ואני אעלה את זה שוב... מה אתם אומרים?!הצעות לשיפור יתקבלו בברכה..!

12אניהיא

New member
היי פאדי ../images/Emo140.gif

כל הכבוד על היוזמה
אני כבר נהנית....

orna44

New member
פאדי, פאדי, פאדי..

חבל על הזמן. הורדתי את השיר במיידית! כמעט רציתי להגיד שזה כל כך מושלם שאין לי הצעות יעול, אבל כשרציתי לשמור את השיר גיליתי שאין לי מושג איך כותבים את שמו באנגלית. אז הצעת היעול הקטנה שלי היא שאת שם השיר, אליו אתה מוסיף את הקישור, תרשום באנגלית וכמו כן גם את שם המבצע. ויותר מזה ממש אין לי מה להוסיף. כל הכבוד !!

F a d i

New member
ענת יוסי ואורנה תודה רבה על המחמאות

בשביל אנשים כמוכם אני עושה את זה... אורנה...תסתכלי בהודעה שבה נמצא הקישור לשיר ושם תמצאי את שם השיר באנגלית והזמר (שהוא גם הכותב והמלחין).. וזה מה שאני אעשה תמיד...אעלה את השיר שאנחנו מדברים עליו עם המידע שיש לי,ואתם כמובן מוזמנים להוסיף מהידע שלכם (למשל על השיר הזה ספציפית יש הרבה סיפורים...) הנה בשבילך שוב:שם השיר FRANKOSIRYANI "נערה מאי סירוס" מילים,לחן ושירה:MARKOS VAMVAKARIS

פאדי אחי יש לי את השיר והדיסק.

פאדי שלחתי לך את הכתובת שלי במסר האם קיבלת. שיהיה לך לילה טוב.

ל-FADI פראנקוסיריאני ,תודה, תודה...

ידידי היקר, תודה על המילים והגירסה המושמעת ששלחת של באמבאקאריס שהייתה יותר מניפלאה, אני שמעתי את הגירסה היחסית החדשה של "דימיטריס ווטאס" שגם הוא נשמע "צפרדעי" למדי, אבל יחי ההבדל הגדול בין המקור לבין החידוש...אין מה להשוות בכלל...לקחתי את האתגר בעניין התרגום ליוונית לא שאני יודע מילה אחת ביוונית, אבל יש בידי תרגום מתוכנית טלויזיה, ואעלה אותה בקרוב להנאת באי הפורום...

ל-F a d i פרנקו סיריאני בעברית

ל-F a d i ידידי, ולכל באי האתר, כמובטח מצורף התרגום בעברית לשיר של באמבאקאריס "פרנקו סיריאני" בעברית "הנערה מהאי סיירוס"...מדובר בשיר אהבה על בת האי סיירוס אשר בו נולד באמבאקאריס ובה נמצאת קהילה קתולית גדולה, בני האי בעיקרון כונו "פרנקו סיריאני"... להבת אש חזקה בוערת בליבי כאילו כישפת אותי נערה מתוקה, מהאי סיירוס. כאילו כישפת אותי נערה מתוקה, מהאי סיירוס. אבוא לפגוש אותך שוב בחוף הים כדי להרעיף עלייך נשיקות וחיבוקים. כדי להרעיף עלייך נשיקות וחיבוקים. אקח אותך ויחד נסתובב ב-"פיניקה" וב-"פראקופי" ב-"גאליסה" וב-"דלגראסיה" עד צאת נשמתי. ב-"גאליסה" וב-"דלגראסיה" עד צאת נשמתי. ב-"פנדלי" ב-"ניוכורי" אפשר לחוות את החיים האמיתיים אך, ב-"ביסקו" הכי רומנטי נערה מתוקה שלי, מהאי סיירוס" אך, ב-"ביסקו" הכי רומנטי נערה מתוקה שלי, מהאי סיירוס"

F a d i

New member
ידידי כמה תודות מגיע לך?!../images/Emo140.gif

אין מילים...תודה!!

למעלה