מחפש שירים.

Kingfm

New member
מחפש שירים.

אז ככה שמעתי כמה שירים של DP וממש היתלבתי. אז אני מחפש שמות של שירים טובים של הלהקה. תגידו את השמות השירים שאין לי. ראשימת השמות השירים שאני מכיר: NO GOOD STRANGE LOVE ENJOY THE SILENCE TAINTED LOVE PERSONAL JESUS POLICY OF TRUTH ויש עוד כמה אבל אלה העיקריים. תורה רבה מראש!!!

pimpf

New member
חסר לך ממש קצת...

הנה, כאן יש את רשימת כל השירים שלהם, תעבור ותראה מה חסר לך

aviGODFATHER

New member
Tainted Love זה לא של דפש!

למה כ"כ הרבה אנשים עושים את הטעות הזאת? זה שיר של Soft Cell (במקור של איזה גלוריה, אבל הגרסה שלהם פרסמה את השיר)

Kingfm

New member
@_@

יש פה הרבה שירים. איך אני יודע אילו טובים יותר?

Rinor

New member
הטובים ביותר

נערך סקר עד לא מזמן לגבי השירים הטובים ביותר של דפש אז חפש לך. לדעתי: - Enjoy The Silence - Personal Jesus - Higher Love - Barrel of A Gun - Useless - Halo ויש עוד הרבה אחרים מעולים. בהצלחה ויום טוב ניר...

glamrock

New member
אחי..תתחיל לחפור DM היא להקה גדולה.

עם המון שירים בהמון אלבומים... אין דבר כזה שירים טובים של הלהקה... רובם ככולם מעולים . (לא סתם להקה נמצאת בטופ למעלה מ20 שנה). תתחיל לשמוע את אלבומי האוסף , תראה איזה סגנונות מדברים אליך ותמשיך עם האלבומים הרגילים . חפירה נעימה

aviGODFATHER

New member
../images/Emo45.gif

אם אתה אוהב מס' לא קטן של שירים של להקה מסויימת, אין סיבה שלא תאהב את רוב השירים שלה ככה שכדאי לך לשמוע אלבומים שלמים ולא רק את הסינגלים המפורסמים.

TMC1

New member
כדי להכיר באמת חפש כאן>>>>

בכדי שתוכל להכיר באמת כנס לאתר הבא: http://kozlov.ru/DM/ פה תוכל לראות את השם של השיר (ניתן לעבור שיר שיר) גם לשמוע ויש גם את כל מילות השיר! כך יהיה לך קל יותר לדעת מה אתה אוהב ומה לא!!! ואכן, יש ללהקה המון מה להציע לך!!! בהצלה TMC1

למעלה