מחפש שידוך

חח

מקקים זה אחד הדברים שאני לא מסגלת להסתכל עליו... בעע אבל אחת התכונות הנשיות שלי זה שאני אוהבת לעשות דרמה! אין החיים שלי זה סרט! טלנובלה אקשן קומדיה מה לא חח

שםאנילא

New member
עזוב...לא בשבילך...

בלה.. בלה... מה עם השידוך שלי

זמכמות התגובות כאן נראה שהבלבול במושגים חוגג... הגעתם לצביעת בתים והחלפת גלגלים.. חסר רק שנשים יתחילו להרים משקולות לפתח שרירים בזרועות.. תגידו מה קרה לכם.. למה נראה לכם שאשה חייבת לעשות הכול.. כמו שגבר לא יכול להניק וללדת ככה אשה לא יכולה לעשות תפקידים של גבר.. תצאו מהבועה של שובניזים ראו את הדוגמא האחרונה של החברת כנסת מיכאלי ששפכה קיתון של מים צוננים על חבר כנסת גבר.. והיא בטיפשותה נעזאה בטיעון שהיא אשה והחבר כנסת פגע בה על רקע היותה אשה.. מה שבעצם מחזק את הטענה שהאשה היא תמיד הקורבן והצד החלש.. אז יאללה תתעוררו לאשה יש אינטואציה חזקה.. קו חשיבה שניזון הרבה מהרגש.. ותכונות מדהימות שאותם ניתן להגשים בחייי המעשה.. אבל תפסיקו להיות גבריים כי זה פשוט דוחה.. אגב מצאתי בזוהר הק שבדור האחרון הגברים יתגלגלו בגופ של נשים וכן להיפך אולי זה מסביר קצת את המציאות העגומה.. וכן אני פונה לכם הגברים תפסיקו לאמץ מנהגים נשיים בכל הקשור לסיגנון דיבור סגנון לבוש והתנהגות..

מה אתה אומר

שנעלה את ההצעה למליאת הכנסת?? זה מה שקורה היום... יש נשים גבריות וגברים נשיים.. העולם השתנה, התפתח. כמה שהייתי רוצה לחזור לימי הביניים(לאיזה כמה חודשים לא לנצח) אנחנו חיים פה. הברירה היחידה היא-להתמודד. חוץ מזה שהכל תלוי בך. אם תחליף מנורה היא תכין לך אוכל אם תצא לעבוד היא תסדר את הבית ותתייפה לכבודך שתשוב או במילים אחרות כאשר אתה תהיה טרזן היא תהיה ג'יין.!

ברור שמשכורת של אברך לא מספיקה

וחוץ מיזה גם אשה נשית יכולה לעבוד.. העיקר זה התפיסה שעול הפרנסה לא יכול ליפול על האשה כמו שעול הלידה לא יכול ליפול על הגבר כל אחד קולל בקללה שלו ודיו...

מעניין

"בזיעת אפך" וכו נאמר על הגבר והאישה יכולה להתחלק איתו בזה. אבל "בצער תלדי בנים" לא ממש ניראה לי שהגבר משתתף... או שללכת ב3 לפנות בוקר להביא גלידה זה נחשב?

Silly Wisdom

New member

א. יש לך תחביר מזעזע. ב. אני בעד הרמת משקולות, זה שורף שומן, וטוב לבריאות. ג. גבר לא יכול ללדת כי אין לו רחם, לי יש ידיים להרים משקולות ושרירים לפתח. ד.הוא פגע בה כי היא אישה- ז"א לא שהיא חלשה ופגיעה, אלא שהוא חושב ככה, ולכן פגע בה. ה. גבר נשי זה דוחה. אבל אף אחד לא אומר שאסור שיהיו לו רגשות, וכן, גם גברים בוכים! ו.ותבין אני אישה ואני יכולה לעשות הכל, והיום אפילו נשים יכולות להשתין בעמידה בזכות הטכנולוגיה של היום. (סליחה על הדיבור הבוטה) וגם שמעתי על גבר שהניק את הילד שלו. אנחנו כבר לא בימי הביניים, העולם התקדם, נשים עובדות, לומדות, ועושות הכל!!!! אין דברים ששייכים רק לגבר או רק לאישה, כל אחד בוחר מה בא לו לעשות.

פדחופ טיפול פסיכולוגי

יש לך תסביך.. עם השאיפה שלך זה לפתח שרירים ולהשתין בעמידה אני מציע לך לעשות ניתוח לשינוי מין.. ככה לפחות תרגישי יותר טוב עם עצמיך

Silly Wisdom

New member
אתה הוא הכסיל

שמסרב לקבל מציאות אחרת מהדיעות השוביניסטיות שגדלת עליהן. אני לא צריכה לעבור ניתוח לשינוי מין. אני לא שואפת להשתין בעמידה וגם לא לפתח שרירים, אני רק מציינת שאני יכולה. אלוהים ישמור, אני שמחה שגברים כמוך לאט לאט נעלמים מן העולם. אה, וכבר הייתי בטיפול פסיכולוגי, אצל אישה!
ממליצה לך גם...

למעלה