מחפש שידוך

מחפש שידוך

אולי יש למישהו מישהי הצעה... אני בן 26.. אני לא גרוש פשוט גירשתתי את אישתי מסיבות שלא ניתן לפרט כאן קצת עלי: לב גדול המון נתינה אהבה.. אוהב את הפינה השקטה לפעמים.. וכוו וכו' מחפש אשה כשרה נאה וחסודה שתיהיה נשית רזה ועדינה.. מבחינה פנימית שתדע לקבל אהבה וטובת לב כמוני... מבחינה חיצונית שתיהיה רזה אבל רזה ממש.. סוכריה על מקל.. חח ושתיהיה אשה פשוט אשה לא יותר ולא פחות... הבעיה שיש לי כל מיני הצעות ויש לי בעיה תמיד או אם התכונות שהם מידי גבריות או עם המראה החיצוני.. אז אולי יש כאן הצעה מפתהה.. והמוצא יבוא על שכרו... בקרוב אצל כולכם... עוד השנה..

Silly Wisdom

New member
בשתי מילים:

בובת ברבי! בקצת יותר: אתה שוביניסט- וזה פשוט הזוי איך אתה לא רואה את זה! נו,נו, אבל אתה חרדי, בטח תמצא אחת כזו :)

הוא לא שוביניסט

לדעתי הוא בטראומה ויש לו עכבות שכדאי שיטופלו... כי גם אם הוא ימצא אישה סוכריה על מקל הכי נשית ועדינה בעולם פתאום היא תעשה משהו שיראה לו גברי טיפה והוא יחזור לטראומה ויתחיל לסלוד ממנה וכו..

או

או זאת שאלה שאלתית
מעניין אם הסוכרים על מקל תהיה חמוצה איך זה ירגיש

לא יפה לצחוק עליו הוא

בחור מבית טוב אפשר להעיר בעדינות שההסתכלות קצת חיצונית

חח נאתם שרוטים פה

אני פמניסט מספר 1 שזה אומר שהתכונות הנשיות המדהימות צריכות לבוא לידי ביטוי בחיי היוםיום ולא רק בבישולים במטבח וכו' אבל אני נגד זה שנשים מאמצות לעצמם תכונות גבריות.. "העצמת הנשיות" ולא העצמת הנשים להיות גברים..

Silly Wisdom

New member
אז אתה אומר,

שאם אני צריכה לתלות תמונה, אז אני צריכה לחכות שבעלי יחזור הביתה? כי זה גברי? או שמא, אני צריכה לצרוח ולעלות על השולחן כשאני רואה עכבר/ג'וק? או אולי, אם אני אתקע עם תקר בגלגל באמצע הכביש, אני צריכה להזמין גרר, כי אני אישה, ונשים כאמור, חלשות ונשיות והן לא יודעת להחליף גלגל! תתבגר, אומנם יש נשים כמו שאתה מחפש... אבל הן טיפשות! וכן, זו הדרך שלי להעצים את הנשיות שלי! להיות אישה ולדעת שאני יכולה לעשות כמעט הכל, והחלק שאני לא יכולה זה לא בגלל שאני אישה, אלה בגלל שפשוט אין לי את הכישורים הנדרשים לזה.

הלו,

אנלא טיפשה......
אני לא יודעת לתקן פנצ'ר וגם לא לתקוע מסמר ואכן אני חלשה.....ככה ה' ברא אותנו ואין לנו מה להתבייש בחולשה! שהרי כתוב "תש כוחו כנקבה"....

אבל תסכימי

שכשנשים עושות דברים כאלה זה ממש לא בגלל שיש להן תכונות גבריות .. יצא לי פסח אחד שהיה באלי וצבעתי את כל הסלון בצורה מייוחדת זה אומר שרק גברים יכולים??

Silly Wisdom

New member
חלילה,

זה ברור שפיזית נקבות הן יותר חלשות, מה לעשות ככה נולדנו. וגם אני עדיין לא יודעת להחליף גלגל (בתיאוריה אני כן יודעת חח), אבל אחותי כן יודעת וגם עשתה את זה. ואני באה מבית של נשים (ההורים התגרשו מגיל צעיר) אז אמא שלי היתה עושה הכל בבית. אבל יש דברים שלא קשורים לכוח פיזי ונחשבים ל"גבריים"... ואני לא מסכימה עם זה. סתם דוגמא, בפנימיה היה מצב שהביוב היה נסתם לנו, וכל המים היו עולים לנו, וקראנו לשרת של הפנימיה אבל הוא היה עסוק והיה בא רק אחרי יומיים, וזה היה סיוט כי זה היה קורה הרבה. אז יום אחד, פשוט פתחתי את המכסה שם, שמתי שקית ניילון על היד והוצאתי את כל הג'יפה... ויכולתי להתקלח בשקט! במצב נורמלי, בחורות היו מחכות לשרברב עד שיבוא, אני קודם מנסה לתקן בעצמי, ואם אם אני לא מצליחה אני אביא בעל מקצוע... וגם, אין בעיה שנגיד לדוגמא את לא אוהבת לנהוג, ואת מעדיפה שהגבר שלך ינהג... הגיוני ולגיטימי, אבל מה שלי חשוב, זה שתדעי שאת יכולה לנהוג, ואין לזה קשר אם את אישה או לא.

שםאנילא

New member
ועכשיו ברצינות...למה אישה רוצה לבצע מטלה של ג

גבר לכאורה? למה לשנות את מה שאת? זה כמו שמחר אנסה להניק... במה זה מעצים את האישה שבך לא הבנתי... למה אתן רואות את זה בתור שלילה ולא בתור דבר חיובי?

Silly Wisdom

New member
בוא נאמר את זה ככה,

בהנחה שהחזה שלך היה מסוגל לייצר חלב, לא היתה לי כל בעיה שתניק. ויש כאלה שגם הצליחו- אבל זה כרוך בנטילה של כל מיני הורמונים וזה לא שווה את הסיכון. ושוב, מי קבע שהדברים האלה הם "גבריים"...? בעיניין הנקה- גבר פשוט לא יכול להניק כי אין לו אמצעים. אבל מי קבע שאני צריכה להיות עדינה ומפוחדת ולחכות לגבר הגברי שיעשה את כל הדברים ה"גבריים" בשבילי? ואם אין לי גבר, אז מה? זהו? נגמר העולם?! העצמה נשית זה לא שאני מתעקשת לעשות תפקידים של גבר, זה הידיעה שאם לא יהיה גבר בסביבה, אז אני יכולה לעשות הכל בעצמי, וזה לא יגרע מהנשיות שלי. כמו שבהעדר גבר שומר מצוות בבית שלי, אני עושה קידוש והבדלה ובעצם את כל המצוות שאני חייבת בהן... הבנת?

למעלה