מחפש שותפים

boazml1

New member
מחפש שותפים

שלום לכולם, אני מחפש שותפים לעסק מדהים שנמצא בתהליך של פריסה בינלאומית עם פוטנציאל מעולה לרווח גדול בהשקעה לא גדולה. מתאים במיוחד לישראלים שמקושרים בחוץ לארץ ולמי שמחפש עבודה בזמן הלימודים. אני מבקש שרק מי שמוכן להשקיע מעט כסף והרבה מרץ ויוזמה, מוכן ללמוד ומשתוקק לפרוץ גבולות, ליצור איתי קשר כדי לקבל פרטים נוספים, בועז [email protected]

אכלת אותה, הא?

מישהו הכניס אותך לאחת הפירמידות האלה של "מוליטי- לבל- מרקטינג" ועכשיו אתה צריך למצוא עוד פראיירים כמוך כדי להחזיר את ההשקעה. תנחומיי. אינשאללה תלמד מזה שיעור חשוב לחיים. לפעמים זה שווה את הכסף שהלך פייפן.

boazml1

New member
רצינות

שלום, תגובה מעניינת ונחרצת בלי לדעת בכלל על מה ההצעה..... אני מחפש אנשים רציניים שמחפשים אפשרויות לפריצה כלכלית. מי שמעוניין מוזמן ליצור קשר לדוא"ל [email protected] ואשמח לשלוח מידע נוסף בועז

Psycho_pr

New member
אפילו פריצת דיסק נראית עדיפה

על ההצעה שלך. כל בן אדם שיש לו קצת שכל ישר והליכות יודע שלא מפרסמים בפורום, והעובדה שאתה עושה את זה מספרת לנו איזה סוג של בן אדם אתה, גם אם אינך בהכרח רמאי. אני לא רוצה שותף כזה.

רצינות? בבקשה...

תן לי קישור לאתר של החברה שלך. עכשיו בוא נראה מי רציני פה....

תמיד מחפשים רציניים.

תמיד בהודעות האלה מחפשים אנשים "רציניים". ואני שואל: מה זו האפליה הזו? מה עם המצחיקים?!? לליצן לא מגיעה פריצה כלכלית?? ואיך נראה מקום העבודה הזה "לרציניים בלבד"?? כולם רציניים כאלה, אין בדיחות, אין צחוקים, בהפסקת קפה מדברים על פוליטיקה והתחממות גלובאלית בהבעות חמורות-סבר, לא שולחים אי-מיילים מטופשים... וחוץ מזה, מה הסיכוי למצוא רציניים כאלה? כולם כבר מזמן תפוסים ע"י יוזמות קודמות. לדעתי כדאי לפנות לקהל-היעד שנשאר. בקיצור:לצערי אני לא יכול להציע שום פריצה כלכלית (אפילו אם תפרצו לי לבית זה לא ממש יהיה כלכלי בשבילכם) אבל אם היתה לי, הייתי מצהיר "הזדנות מצויינת! ללא-רציניים בלבד! רק הודעות מצחיקות תיענינה! " ואת הכסף אני משאיר לרציניים. לדעתי יצאתי בזול.

boazml1

New member
ההצעה לאנשים רציניים עומדת בעינה

שלום, נחמד לשמוע ליצנויות. ההצעה לאנשים רציניים שמוכנים ללמוד על אפשרויות שונות ואז להחליט עומדת בעינה. פתיחות דעת והכרה של מה שאיננו יודעים מביאה רק למקום אחד - התקדמות, התפתחות וצמיחה. אשמח לשמוע ממי שרוצה לקבל פרטים [email protected] בברכה בועז מ

boazml1

New member
בכיף

בשמחה, אך כמו שביקשתי דרך הדוא"ל. אני סבור שלכל אדם מגיעה הזכות להגינות מינימלית בתגובות, מה שלא תמיד מתקבל בפורומים למיניהם. בועז

למעלה