מחפש שותפים/משקיעים

מחפש שותפים/משקיעים

שלום רב. שמי מירון, בן 30 נשוי ובא מתחום המחשבים. אני מחפש שותפים/משקיעים פוטנציאלים לרעיון שאני מנסה לקדם בתחום הפרסום. מעט על הרעיון בקווים כללים, הפרסום יתבצע באמצעות אתר אינטרנט ייעודי ואינטראקטיבי בעל יכולות מתקדמות שחלקם אינם מופיעים במקומות ואתרים דומים. אינני מעוניין בשלב זה לספר במדויק על הרעיון אך אם הנך בטווח הגילאים של 35- 25, רציני, אחראי, בעל שאיפות אישיות להתקדם ומוכן להשקיע 100 אחוז מזמנך ( לא מתאים כמשרה או כעיסוק משני ) הנך יותר ממוזמן לשלוח לי מסר אישי או באמצעות הפורום סקירה קצרה הודותיך ואני מצידי מתחייב לענות ולהשיב לכל הפונים. בתודה מירון.

אז ככה

כל הכבוד על היזמות העיסקית אבל לצערי אם הייתה לי את האפשרות כבר הייתי פותח חברה אבל היות והשוק עובר מיתון וזה לא הזמן לעשות בלאגן (בנק הפועלים עומד ליקרוס אגב) אז תחשוב טוב מבחינה עיסקית גם לי היה עסק קטן למחשבים עד שסגרתי אותו זה היה לפני המיתון אגב מזל גדול היה לי בכל אופן נקווה שתצליח

אתה צודק אבל ...

תראה בכל מיקרה המצב היום קשה ועם זה קשה להתווכח. רמת הסיכון הנדרשת מפתיחת עסק כזה אינה גבוהה, יחד עם זאת יותר מכסף נדרשים פה יכולות, רצון עז להצליח ועבודה קשה ונכונה. אני מחפש אנשים שיכולים לעזור מבחינת שיווק, יכולת משא ומתן, ראש לעסקים ויצירתים במחשבותיהם, אם למישהו יש תכונה דומיננטית אחת או יותר רצוי שינסה ליצור איתי קשר, בכל מיקרה אין לו מה להפסיד , הדבר המקסימלי זה שהוא ישמע ( או יקרא ) ויאמר זה לא בשבילי.

למעלה