מחפש שותפים לשואה

מחפש שותפים לשואה

אני מתחיל במבצע של שואת נשים. ומחפש מספר סגנים שיעזרו לי.. המבצע יתחיל מחר בשואת 00.00 בחלקו הראשוני נרכז את כל נקבות העולם ע"י הכרזה על שחרור הנשים מן המטבח, ונגיד כי יש 80% הנחה באיקאה בקוטב הצפוני. אחרי שכל הנקבות יהיו מרוכזות בקוטב הצפוני נעביד אותן בהכנת אוכל על מנת שיהיה לנו אוכל אחרי שנשמידן! אחרי שיהיה מספיק אוכל לכמה שנים נבחר כ- 10 נקבות מובחרות! ואני וסגני נזיין אותן כל היום על מנת ליצור דור חדש של נקבות אכותיות. דרישות התפקיד: לא תימנים, מרוקאים, אתיופים, יהודים, רוסים.. קיצר.. רק גרמנים הארים בלונדיניים. שימו לב.. כל פונה בבקשת משרה יחויב בהוכחת גזעו לפי תורת הגזע של דארווין!

הזמן רץ.. רוצה להשתתף בשואה? רוצה ל

רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואהרוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשרוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? ואה? ? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה? רוצה להשתתף בשואה?

זונע

New member
אני בלונדיני!

קח אותי למבצע! הבישול משחרר, כמובן. ואיקאה זה 100מם.

למעלה