מחפש שותפים לרעיון

noamoss

New member
מחפש שותפים לרעיון

שלום. הודעה זו אינה התחייבות ולא עומד מאחוריה, עדיין, שום דבר ממשי - מלבד הרעיון. אני חייל הנמצא כחצי שנה לפני שחרור. בימים אלה אני מתלבט (כמו רוב האנשים במצבי) בנוגע מעשיי לאחר השחרור. אחד הרעיונות שאני בוחן הינה להקים עם כמה חבר´ה משהו בסגנון "דירה פתוחה" במושב או ישוב (ופה אני חייב להיזהר במילותי, אבל כוונתי למושב/ישוב שסובל מהזנחה מתמשכת). המטרה העקרית היא ליצור שינוי במקום לטווח הארוך. ברור הוא ששינוי שכזה לא יתחולל בשנה אחת, אבל אחת ממטרות החבורה שתיקח את העניין על עצמה תהיה לדאוג להמשכיות בשנים הבאות. כרגע לפחות, המחשבה שלי היא על שנה אחת במקום - כאשר הפעילות באזור לא חייבת להיות עיסוקם העיקרי של חבריה. כלומר, אין מניעה מלימודים אקדמאיים באותה תקופה. ככלל המטרה אמורה להיות שיפור האווירה במקום (על ידי פעילות עם הנוער ושאר התושבים) אך גם כאלה שאינם מנוסים בסוג פעילות שכזו ועם זאת מזדהים עם הרעיון יכולים לסייע המון בעצם נוכחותם. כמובן שקבוצה כזו, אם תתגבש, תצטרך להכין את עצמה היטב מראש (בכך כוונתי להכנת חבריה מבחינה מנטלית-רעיונית ולהכנת התנאים הטכניים). כל הרעיון הזה, אם יתממש הוא סוג של הרפתקאה. כל מי שמתחבר לרעיון או לחלק ממנו מוזמן לשלוח תגובות (לפורום או לדוא"ל).

למעלה