מחפש שותפה לסקי מחפשת שותפה לסקי באזור ינואר לאיטליה או אוסטריה אפשר לשלוח הודעה לתיבה.
ח חומי28 New member 11/11/12 #1 מחפש שותפה לסקי מחפשת שותפה לסקי באזור ינואר לאיטליה או אוסטריה אפשר לשלוח הודעה לתיבה.
M marceloros Member מנהל 11/11/12 #5 לא, לכן שאלתי אבל עם המייל שהשבת לי הגיע פרסומת "יובי בובליל בכנסת. למה?" אז אם זה אפשרי הכל אפשרי. אגב הוא יוכל למיין שם ג'וקים במשכן, לאון זה גם בחורה.
לא, לכן שאלתי אבל עם המייל שהשבת לי הגיע פרסומת "יובי בובליל בכנסת. למה?" אז אם זה אפשרי הכל אפשרי. אגב הוא יוכל למיין שם ג'וקים במשכן, לאון זה גם בחורה.
א איל שחר New member 11/11/12 #6 מסקרן אותי שמישהו נרשם זה עתה לתפוז ודבר ראשון מציע כרטיס טיסה למישהי. מדליק, לא? וגם מזכיר נשכחות...
מסקרן אותי שמישהו נרשם זה עתה לתפוז ודבר ראשון מציע כרטיס טיסה למישהי. מדליק, לא? וגם מזכיר נשכחות...
ק קשוח31 New member 12/11/12 #8 תוך 10 דקות הוסיף כרטיס טיסה שעה שעתיים, היה מתפשר על מלון, סקי פס והיום כבר היה מסכים לקחת אותי איתו בתור שותף, למה לרוץ להגיב? סבלנות...
תוך 10 דקות הוסיף כרטיס טיסה שעה שעתיים, היה מתפשר על מלון, סקי פס והיום כבר היה מסכים לקחת אותי איתו בתור שותף, למה לרוץ להגיב? סבלנות...