מחפש רק אהבה אמיתית !

מחפש רק אהבה אמיתית !

``לו ידעתי כמוך להתבטא``- זה אמרת ואני מגחך כי אינני מחפש בטויים יותר כי מאלו היו לי די והותר. מחפש רק אהבה אמיתית שאותי שוב תצית, לא חשוב קטנה או גדולה, העיקר שתהא ממצה. אז אם אינך משוררת אך בליבך אש בוערת, ספקות מליבך כבר הסרת ובגדי אהובה כבר לבשת, בואי אלי עין בעין וארבע עיניים כשתיים. נפקח העיניים אט אט ויחד ניבחן כל צעד אל המחר הבלתי נודע, המבטיח ,המחייך והנורא, מלא אהבות מתוקות שבהיותן גנובות,גם מסוכנות.

ארבללללללל

אתה כותב ממש יפה. יונית שמתחילה מעכשיו ל``הסתיר`` כדי שלא תקנא B-)

מה להסתיר ולמה לקנא ??

אל תסתירי אלא דווקא היחשפי! <דירבלאק,לא כאן!> ולמה אקנא בך או לך? <תמיד אמרתי:`ברוך שלא עשני אישה`> ואולי את באמת צריכה ללמוד אצלי אי אילו דברים.... :cool:

ארבל אמלה

מה אתה לא זוכר מה אתה כותב? תחזור אחורה כתבת בהומור כמובן שאתה עלול לקנא טוב טעות ביי

סדר בבלאגן

ברוך שלא עשני גבר אמרתי? ברוך שעשני אשה אמרתי? ברוך שהגעתי לגיל 36 אמרתי? לקנא - יש מי שלא מקנא? = לא קיים דבר כזה = ולסיום - רואה מה קורא כאשר אני כותבת את מה שמצפים ממני? מעכשיו אמשיך להיות יונית המבולגנת בתגובות. יוניתוש אל תתיחס לנימה, אני קצת עיפה.

ארבלללל

אני דוקא מבינה מהר, למה לא מבינה את התגובותת שלך? האמן לי. אם כבר בגילאים עסקינן בן כמה אתה?

ליונית מידע חסוי !!!

הפחיתי מגילך 12 שנים, הוסיפי לתוצאה 21 שנים, הפחיתי מהתוצאה 13 שנים, הוסיפי לתוצאה 15 שנים, הפחיתי מהתוצאה 3 שנים . והרי לך גילי !!! יונית, את מוצאת חן בעיניי בחיוניות שבך... :cool:

למעלה