מחפש רעיונות

thenerd

New member
מחפש רעיונות ../images/Emo62.gif

שבת שלום אני מתחתן בקרוב מאוד ורוצה איכשהו "לעשות משהו שקשור" באמא שנפטרה לפני 11 חודשים. חשבתי לומר כמה מילים אבל אני יודע שאני לא אצליח להוציא הגה מהפה. בקשתי מהרב שיאמר כמה מילים בחופה,אבל בכל זאת אני רוצה גם כן לעשות "משהו שקשור"... אשמח לרעיונות. לירן.

eshkolit32

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifקודם כל../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

המון מזל טוב, מאחלת לכם שיהיה לכם רק טוב! ולענייננו: בחתונה של חברה שאמה נפטרה כמה חודשים לפני החתונה אמר הבעל בחופה כמה דברים על האמא וזה היה מאד מרגש. במקרה שלך בת הזוג שלך תוכל להגיד כמה דברים. עצה אחרת: להכין וידאו קליפ שמוקדש לאמא שלך ויוקרן בחתונה. אני יודעת שיעלי מהפורום הכינה דבר כזה בעבר, תוכל אולי להתייעץ איתה בנושא.

לירן, המון /tapuzforum/images/emo49.gif

לפני כשבועיים וחצי חגגנו לאחי את הבר מצוה שלו... היה מאד מרגש. אחי אמר את הדרשה שלו, ובסופה הזכיר את אמא, כמו``כ הוא סיים מסכת בציבור לע``נ אמא. הקלטנו אותו באולפן שר שיר לאמא ואח``כ הוא הקדיש שיר לאמא בשיא הספונטניות.... לקראת סוף החגיגה אבא אמר כמה מילים על אמא. אמנם הייתי בטוחה שיהיה הרבה בכי אאל לא היה הרבה. היה הרבה התרגשות ומתח שאמא לא נמצאת אבל אני בטוחה שנשמתה היתה איתנו. ויש מנהג ללכת להזמין את בני המשפחה הקרובים לאירוע בקבר. לשים להם הזמנה. ולדבר אליהם. שיהיה המון מזל טוב ובהצלחה מותק!

מזל טוב!!! ../images/Emo20.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo20.gif

אני זוכרת שפעם הלכתי לחתונה והקרינו בצד תמונות של המשפחה ושל הזוג.. יותר מזה אין לי רעיונות..

thenerd

New member
../images/Emo24.gif תודה רבה לכולם\ן

כיף לקרוא את שכתבתם\ן שבת שלום

yaeli20

New member
כמו שאשכו כתבה

אני עורכת סרטים. יש אפשרות לעשות סרט עם תמונות (מהעבר עד מתי שתבחר) עם קריינות שלך ברקע (ככה אתה פחות תתרגש ותיהיה לך אפרות להקריא את זה שוב ושוב עד שתהיה מרוצה) ו/או שיר שמשמעותי בעינך (לדוגמא שיר שאמא שלך אהבה וכו) אם יש לכם קטעי וידאו שצילמתם את אמא שלך, יש אפשרות לשלב אותם בקליפ. אם זה מעניין אותך אתה מוזמן לפנות אלי במסר ואני אתן לך את מספר הטלפון שלי. המון מזל טוב

למעלה