מחפש ריקוד שלום! אשמח אם תעזרו לי למצוא ריקוד זוגות שמופיעה בו השורה: "אשקה אותך כמו פרח....."
U ug120 New member 26/5/03 #1 מחפש ריקוד שלום! אשמח אם תעזרו לי למצוא ריקוד זוגות שמופיעה בו השורה: "אשקה אותך כמו פרח....."
ד דב אורבך New member 26/5/03 #2 אולי אתה מתכוון ל"זרה" ? זרה - זוגות - נפתלי קדוש - שנת 99 ליבך הוא לב של אבן עם שיח לצידו דקה אחת הוא ורד ומיד הופך עורו אשקה אותו בלי הרף שיפרח כל השנה תהיי אישה אוהבת ואני שלך. דבל'ה.
אולי אתה מתכוון ל"זרה" ? זרה - זוגות - נפתלי קדוש - שנת 99 ליבך הוא לב של אבן עם שיח לצידו דקה אחת הוא ורד ומיד הופך עורו אשקה אותו בלי הרף שיפרח כל השנה תהיי אישה אוהבת ואני שלך. דבל'ה.
ס סתיו לבן New member 26/5/03 #3 דבל'ה, אני חושבת שטעות בידך הפעם. המילים האלה לקוחות למיטב ידיעתי מתוך "התמונות שבאלבום" ריקוד מעגל של דודו ברזילי. את השיר עצמו מבצע הזמר חיים משה.
דבל'ה, אני חושבת שטעות בידך הפעם. המילים האלה לקוחות למיטב ידיעתי מתוך "התמונות שבאלבום" ריקוד מעגל של דודו ברזילי. את השיר עצמו מבצע הזמר חיים משה.
ס סתיו לבן New member 26/5/03 #4 ו...מצאתי לך גם את המילים: הנה: אבל - רק עכשיו שמתי לב שבקשת ריקוד זוגות... האם אתה בטוח שכוונתך לריקוד זוגות? השורה שציטטת מתאימה בול דווקא לתמונות שבאלבום, שהינו ריקוד מעגל...
ו...מצאתי לך גם את המילים: הנה: אבל - רק עכשיו שמתי לב שבקשת ריקוד זוגות... האם אתה בטוח שכוונתך לריקוד זוגות? השורה שציטטת מתאימה בול דווקא לתמונות שבאלבום, שהינו ריקוד מעגל...