מחפש רדיו אמקור

wiz of oz

New member
מחפש רדיו אמקור

דגם אמרון ערד או דגם טופז מישהו יכול לעזור לי? תודה wiz of oz

ran lir

New member
יש לי מקרר אמקור../images/Emo123.gif

הוא מזמן לא מתפקד כמקרר אז אולי אפשר להפוך אותו לרדיו? סתםם בצחוק...מה אתם רוצים בפסח מרבים בשמחה ובצחוקים.

wiz of oz

New member
מחפש דגם אמרון ערד או דגם טופז !!!

מישהו יכול לעזור ????

תמיר1991

New member
בהמשך להודעה של אריק על

התפקידים בפורום, אני רוצה להציע תרשים ארגוני: מנכ"ל הפורום - אריק שוורץ סמנכ"ל הודעות וסיכומים שבועיים - תמיר קרקסון סמנכ"ל כח אדם - ירון ויניק משרות הסמנכ"ל הפנויות הבאות הן: סמנכ"ל נוער - סמנכ"ל כלכלה וכספים - סמנכ"ל מפגשי פורום - סמנכ"ל שורת הכתובות (לוח אירועים, טגליינס, גלריות וכו') - ההתמודדות על 4 משרות הסמנכ"ל יערכו בסקר. וקחו את הכל בצחוק... פורום בממדים כאלה צריך רק מנהל... תמיר.

תמיר1991

New member
זה בצחוק הילה...

את לא באמת תנהלי משהו... רק אריק מנהל כאן... תמיר.

האספן

New member
מנצל"ש בולים

טוב מחר המיפגש ואני מביא חלק מהבולים שלי אז למי שיש בולים כאלה שיביא: מנהיגים רוחניים ורבנים(וגם חותמות,כמו החותמת של ביקור האפיפיור בשנות ה-60,אבל המעטפה והבול הם רגילים) ספינות,סירות,וים בתי כנסת ודברים יהודים(חנוכויות,מנורות,מגני דוד,סיפרי תורה,רימונים וכו') מעטפות ובולים על עדות ועליות,בעיקר מיזרחים ימי זיכרון וימי עצמאות בולים ממרוקו,ובולים ישראלים שקשורים למרוקו(כמו בול על התילבושת המסורתית ובול על מלך מרוקו) בולים מתימן ארצות ערב ואפריקה

python 4

New member
שכחת מישהו חשוב!

סמנכ"ל לענייני רישום אספנים בטבלה - בּני אנדרסון

בּני

New member
פיתון

ביקשתי לא לפרסם את שם המשפחה שלי
ובאותה הזדמנות, אני רוצה לצאת חוצץ!!! הסמנכ"ל היחידי לענייני הסיכום השבועי הוא מי שכתב כבר סיכומים שבועיים מדהימים!

python 4

New member
מתי שתמיר יכתוב אותו

זה בד"כ יום שבת (ככה זה היה לפחות בימים העליזים בהם אני הייתי נוהג לכתוב סיכומים שבועיים. זה נשמע המון זמן אבל זה היה שלושה שבועות).

תמיר1991

New member
כשאחזור מהמפגש,

מיד אחרי שאסדר את כל מה שאקנה (זה יהיה הרבה...), אכתוב את הסיכום. תמיר.

python 4

New member
אני רוצה לקנות לי שם בולים להחלפה

החלטתי להתחיל לאסוף בולים להחלפה. יום אחד גם לי יהיה ארגז!

elcool

New member
ניצלו"ש קטן - פחיות הסטוריות

אני מחפש בכל כוחי תמונות של פחיות הסטוריות וישנות באיביי, גוגל.. מה לא? אז יש פה אספני פחיות שיש להם פחיות ישנות שאני אוכל להשתמש בעבודה שלי? אני צריך במיוחד פחיות משקה משנים לפני שנות השישים. תודה!

מה זה "פחיות"?

אתה מתכוון לקופסאות פח? אם כן - של מה? רק משקאות או גם דברים אחרים? אם תסביר לי בדיוק מה אתה צריך, אמצ לך תמונות בקלות.

מנצל"צ אספני בולי ישראל, קיבלתי

היום 2 אלבומים עם בולים משנת 1949 ומעלה. כך שאם מישהו מעוניין בבול כלשהו שהוא יודע מאיזה שנה שהוא שיגיב להודעה. ודרך אגב למעוניינים יש שם גם מעטפות יום ראשון

למעלה