מחפש קשר רציני

מחפש קשר רציני

בחור חמוד, מחפש קשר רציני לטווח ארוך, קשר הבנוי על אמון, כנות וכבוד הדדי. כשאוהבים ורוצים להיות ביחד, גם ברגעים הקשים נימצאים שם ומדברים, לדעת להיות אוזן קשבת ולא להיות דו-פרצופי, כי אהבה בנויה על כנות וקשר בריא. בחור עם פילוסופיה חיובית על החיים, המצליח לראות את הצד הטוב גם ברגעים הקשים, עם זאת להיות מציאותי. במילים אחרות, בחור עם אופי שכול בחורה נורמלית רוצה . הבחור מנתניה בן 27

מותר לי

New member
והבחור שמו...?

ברוך הבא, בחור חמוד
האמת שזהו פורום רווקים ורווקות ולא הכרויות, אבל למה שלא תספר קצת על עצמך?
מה גורם לבחור כמוך לפרסם הודעה בפורום? (ותרשה לי לרגע להיות מאמא קטנה ולהזהיר אותך שתחום האינטרנט מאד פרוץ, אז תשמור על עצמך!!) מקווה שתהנה בחברתינו

האמת היא שאני דיי בודד

אני חושב שבחורות ישראליות לא אוהבות מראות אשכנזי, רק בחו"ל מצאתי כמה בנות שמעוניינות בי, אבל אני לא מיואש. בחור אופטימי שלוקח הכול בקלות. תודה על קבלת הפנים החמודה חגי

מותר לי

New member
אגלה לך סוד קטן?

אני נתקלתי בבחורים שלא אוהבים מראה כהה... בהחלט לא מעודד, אבל סתם בשביל הפרופורציות... מראה זה בהחלט טעם אישי, ולכן מעתה אמור: "הבחורות הישראליות שנתקלתי איתן לא אוהבות מראה אשכנזי"
וסתם שאלה של סקרנות- אם מצאת בחו"ל מישהו שמעוניינת בך, אז מה בעצם מונע אותך מקשר איתה?

הבעייה היא שאני בישראל

אני מחפש ישראלית או אפילו רוסיה או פיליפינית אבל אני כבר 8 שנים בלי מזל, היו לי חברות אבל בחו"ל בשנים האלה אבל זה קשר של נסיעות לחו"ל בשביל אהבה ובכלל לא רציני כזה קשר את אומרת שזה עיניין של טעם אבל תמיד בנות שוללות אותי אחרי שיודעות שאני קצת מגמגם ומראה "מכוער" לטעמן תמיד אני שואל מה מכוער בי הינה אני שולח תמונה שלי והן לא עונות, פעם היו אומרות שאני חמוד עם פנים של ילד ועכשיו אומרות לי מכוער, האמת זה קצת פוגע וגם מבאס אבל.... 7 מיליון נשים בישראל זה לא 3 מיליארד נשים בעולם רק חבל שבישראל אני לא יכול באמת למצוא חברה רצינית, תמיד אני רואה בחורות בוכות בגלל חבר שלהן כי מרביצים או מקללים או בעיות אחרות, אני דווקא ההפך בחור שאוהב להיות בסדר עם אנשים ומוזר אבל בנות לא נימשכות אליי, אולי בגלל זה???

אז... מה דעתך

יש בכלל בחורות שמחפשות אופי, ולא חשוב אם הבחור מגמגם קצת או ניראה "מכוער", בחור בעל ביטחון עצמי גבוה למרות הבדידות, שיודע לבשל ואוהב להיות הוא, בלי פוזות ותוקפנות ?? או האם בחורות כאלה הם כמו הכמות של הבנים הטובים שהולכים ונעלמים?

מותר לי

New member
אוו! שים לב כמה בעיות העלת ../images/Emo8.gif

1. חברות בחו"ל זה לא מתאפשר כיוון שלפי טענתך הקשר לא רציני. 2. הבנות בישראל שוללות אותך כיוון שלפי טענתן אתה קצת מגמגם ומכוער (שים לב, זה לפי טענתן!). 3. לפי מה שנשמע מהודעתך- הבחורות בארץ איתן דיברת מתחמקות בצורה מבאסת ופוגעת. 4. אתה אוהב להיות "בסדר" עם אנשים וחושב שאולי בגלל זה הן לא נמשכות אליך. תשובה אין לי (מה לעשות, אני לא כזאת, אני "מושכת זבובים" עם התמימות שלי, ורק הזמן והניסיון לימדו אותי לפתח עור של פיל ואינטואיציות חזקות
) אבל כן יש לי כמה שאלות לשאול אותך- ואתה לא חייב לענות אם אתה לא רוצה... (אתה כן חייב- לענות אותם לעצמך בלב. אם תרצה לשתף גם אותנו- בשמחה!) מה גורם לך לחשוב שקשר בחו"ל אינו רציני? אם הקשר אינו בנוי מאהבה, אז ממה הוא כן בנוי? כמה אתה מוכן להקריב בשביל קשר? עד כמה רחוק להגיע בגללו? (כל קשר, לא רק מחו"ל) לגבי הגימגום- אני לא יודעת אם אתה מטפל בו או לא, ועד כמה ה"קצת" הוא "קצת", אבל מה שהייתי ממליצה לך- במידה ואתה מטפל בו- שתף את המטפל במה ששיתפת אותנו, זה יכול מאד מאד לעזור! ובמידה ואתה לא מטפל בו- כדאי מאד לטפל, הרבה מעבר ללרצות לפתח קשר רציני עם מישהי. לפעמים גימגום נובע מלחץ, כמה שלחוצים יותר- מגמגמים יותר, ואם קיים מישהו בעולם שיכול לעזור לך לצאת מהלחץ, הגימגום, ובעקבות כך לחץ מוגבר... אז למה לא לנצל את זה? אגיד לך אישית, כשאני נמצאת בלחץ אני פשוט מפסיקה לדבר, המילים "בורחות" לי ואני שותקת. הדבר היחיד שאני מצליחה להוציא מהפה: "לא יודעת" [אם בכלל אני מצליחה להוציא משהו], מצד שני אני לא נכנסת ללחץ כל כך מהר, אני טיפוס מאד שלו ורגוע, לפעמים גם בצורה מוגזמת. אבל זה נותן לי להבין אותך מאד! הייתי מציעה לך בנוסף- להעלות את הבעיה שהצגת כרגע בעוד פורומים (בליינד דייט, הכרויות, וכו'), נראה לי שם יעזרו לך קצת יותר מכאן- אנשים רווקים שנמצאים יחד איתך באותה סירה
(כל אחד ובעיותיו...)

ToryMaster

New member
אני חייבת להיות קצת רעה

כי אני לא אוהבת את הגישה הזו, זה עושה לי פריחה. בשביל מה לחפש קשר רציני? לצוד, לרדוף, לעבור עם נרות על הפינות שאפילו בפסח לא הגענו אליהם, רק בשביל קשר? אתה לא תהיה שלם בלי קשר? לא תהיה מאושר? החיים שלך לא יהיו שווים? אני מהמרת שעל כל השאלות האלו תענה שהחיים כן יהיו שווים, ושכן תהיה שלם, אבל זה חסר לך, ועל זה אני אגיד שיש חסר, כמו שמתחשק לך שוקולד ואין, ויש חסר כמו שפתאום אין סיגריות אחרי שעישנת שלושים שנה. לא הגיעה האחת עדיין? סבבה, אז מה? זה אומר שלא תהיה בכלל? אתה צעיר, באמת שצעיר, בעולם של היום יש כל כך הרבה חיים שלא קשורים ותלויים בבן זוג, אבל משום מה אנשים מתעקשים שבלי זה חייהם אינם חיים. סבלנות, אושר, הפסק לחפש, זה יבוא בזמן שלו, ולא יעזור אם תלחץ על זה. וגם כשזה יבוא, זה דורש עבודה. קשר יכול להיות הכי רציני בעולם ממרחק של שלוש יבשות בדיוק כמו שהוא יכול להיות הכי לא רציני בעולם כששני בני הזוג גרים באותו בניין. המרחק הוא לא פקטור, אלא אם אתה עושה ממנו אחד.

אתם לא תאמינו מה קרה לי מאז הכתבה שלי

אתמול כתבה לי בחורה שקראה את הכתבה ושלחה לי מסר מוזר "האם אתה אמיתי" ? לא ידעתי מה לענות לכן נתתי לה את המסנג'ר שלי, דיברנו יותר משעה וחצי במסנג'ר ונהננו מאוד ביחד, עד כדיי שקבענו להיפגש היום עם סיכוי רב להמשך הקשר (חברות) קצת מוזר שלאחר שאני רושם על ה"בעייה" שלי בקשרים מגיעה משום מקום בחורה שרוצה להיות איתי בקשר.... מחר אני יכתוב לכם אם הפגישה הייתה מוצלחת או לא. תודה על התמיכה ולא, אני לא בחור שלילי, כפי שאמרתי גם לבחורה שיצרה איתי קשר אני לא מרחם על עצמי, רק כתבתי מה שאני חושב על כול הסיפור בנושא הזוגיות שקורא לי. בנוגע לגימגום זה דבר שהולך כשאין לחץ או דאגות בראש. דרך אגב גם היא רשומה באתר הכרות כמוני רק אתמול ראיתי את הכרטיס שלה לאחר שנתנה לי אותו ומוזר שאחרי 230 בחורות שפניתי אליהן עכשיו היא מופיעה תודה שוב ותחכו למחר, חגי

סיום הקשר באופן אכזרי

היום, לא ניפגשנו כפי שרצינו, היא ניפגשה בסוף עם חברים שלה שהכירו לה מישהו, ולבסוף היא כתבה לי, חגי, אני רוצה לתת לבחור הזה צא'נס ולא להיות איתך בקשר יותר.... כאב לי לגלות שאחרי שיחה של אתמול שאורכה היה יותר משעה לא יצא כלום. ושוב אני בדיכאון שלא יצא לי קשר רציני, ושוב הדמעות שמזמן לא זולגות בעיניים אבל בלב כן, ושוב ההרגשה שלא רוצים אותי באמת ורק מדברים שטויות ואני, הבחור הרגיש בונה תמיד תקווה שאולי הפעם, ואולי הפעם באמת יהיה קשר רציני.... כן, אני יודע שאני נישמע אידיוט אבל ככה ההרגשה נ.ת: והיא ביקשה שלגלח את הזקן ואני כטיפש הלכתי ועשיתי... לא נוראה, כם ככה יפה לי :))

שאפולי

New member
אישית נדמה לי

שזו היא שנשמעת אדיוטית.. ואגואיסטית. כי מדבריך משתמע שלא רק שדיברתם אלא שגם החלפתם תמונות? אם זה ככה לקבוע ואז לבטל ולבקש ניתוק מוחלט של קשר זה אכזרי..

../images/Emo13.gifאני מכבד כול החלטה

ואם היא אולי פגשה מישהו והחליטה לא להיפגש איתי בסוף זכותה אני מרגיש כאן ממש טוב עם תמיכה רבה רגשית תודה רבה לכם, בחורה אחת שלחה לי לינק לקומונה הכול יחסים אני יראה מי שם וימשיך לשתף אותכם בקשור למערכות הקשרים שלי עד לזמן שאני ימצא חברה
אהבה לכם חגי

למעלה