מחפש קצת יח"צ כאן

johny_abola

New member
מחפש קצת יח"צ כאן

חברת תכשיטים מחפשת משרד יח"צ / יחצ"ן/ית עם ניסיון מוכח באופנה / קוסמטיקה / תכשיטים / מוצרי יוקרה / לייף-סטייל. יש המלצות או הצעות מעניינות?

johny_abola

New member
מכיוון שהשיקול הכלכלי הוא שיקול

לא קטן, אז אני לא מצפה לכהן-רימון / רני רהב / צבי וילדר...
אבל אני כן מצפה לניסיון מוכח, ליכולת לדחוף אייטמים לכל המדורים הרלוונטיים ולתוצאות טובות כמובן. אני יודע שזה נשמע כאילו אני רוצה הרבה תמורת לא הרבה, אבל ככה זה כשאתה הלקוח

johny_abola

New member
נו, חוץ מפניות אישיות אף אחד

לא מוכן להמליץ? קצת פרגון אנשים...

פ ו ל ק ע

New member
הנה שני שמות:

אריאב בלהסן עושים עבודה טובה מאוד, אבל יש לי תחושה שהם גם יקרים. נעמי צ'רפק עוסקת הרבה עם תחום האפנה באופן אישי אני לא יכולה לסבול אותה, אבל יש הטוענים לתוצאות מוצלחות.

bimbom

New member
אני לא מבין...בכרטיס שלך רשום ש....

אתה איש שיווק ופרסום.. יש משהו מאחורי זה??? אני יכול להפנות אותך למשרד הפקות קטן בת"א , העוסק גם ביח"צ ופרסום. יש שם צוות של כמה חברה בסביבות גיל ה - 35 רציניים לאללה ובעלי רעיונות מקוריים , חדשניים ומשוגעים ביותר !!! אני אהבתי אותם הרבה גם בגלל הבגרות שהם מציגים בעבודתם... אגב, אחד מהם התעסק שנים רבות בסחר תכשיטים ויהלומים והוא אפילו בן של יהלומן... אתה יודע מה??? נדמה לי שהפרסום אסור כאן ! ולכן... אשאיר לך מסר בתיבה.

johny_abola

New member
הבטחת מסר? ../images/Emo10.gif

וברור שיש משהו מאחורי זה, מה אני סתם כותב???

המלצותיי:

סיגל אביטן תקשורת מעולים בתחום הזה, שטרן אריאלי וכמו שהמליצו כאן גם אריהב בלהסן טובה לזה. אם אתם רוצים משרד גדול יותר שיתאים בר תקשורת יעשו עבודה טובה.

למעלה