מחפש קיובייס sx 2.01 למכירה אם למישהו יש שיצור איתי קשר באימייל zivh13@gmail.com
Z zivh13 New member 23/9/06 #1 מחפש קיובייס sx 2.01 למכירה אם למישהו יש שיצור איתי קשר באימייל [email protected]
Z zivh13 New member 25/9/06 #4 אםם קודם כל מזה הvst הזה, ומה שאני צריך זה את הsx 2.01 הכי עדיף למה גם למי שמלמד אותי יש את אותה התוכנה ועדיף שיהיו אותן גרסאות... אם למישהו יש לפנות אליי באי-מייל [email protected]
אםם קודם כל מזה הvst הזה, ומה שאני צריך זה את הsx 2.01 הכי עדיף למה גם למי שמלמד אותי יש את אותה התוכנה ועדיף שיהיו אותן גרסאות... אם למישהו יש לפנות אליי באי-מייל [email protected]
H HeavenlyB New member 25/9/06 #5 VST 3.5 זה שם של גרסא של קיובייס אנא פרסם הודעה בלוח המודעות של הפורום. כי שרשור זה יימחק בקרוב.
ו ורסטיל New member 28/9/06 #8 היו ימים שSCREAM TRCKER הייתה המנדט לא שמים לב לקשיים עד אשר התקופה מסתיימת
H HeavenlyB New member 28/9/06 #9 בעוד כמה שנים יגידו אותו דבר על קיובייס SX. כל הזמן הדברים משתפרים. אבל, מה שחשוב באמת זו היצירה והמוסיקה. חשוב להתייחס אל התוכנות כאל כלי עזר בלבד.
בעוד כמה שנים יגידו אותו דבר על קיובייס SX. כל הזמן הדברים משתפרים. אבל, מה שחשוב באמת זו היצירה והמוסיקה. חשוב להתייחס אל התוכנות כאל כלי עזר בלבד.
Z zivh13 New member 1/10/06 #10 אף אחד לא שם על הלוחות, אני חייב את התוכנה וחוקי, עד עכשיו רק בן-אדם אחד שם לב ללוח ששמתי וגם הוא מכר תוכנה לא חוקית... למישהו יש את התוכנה בבקשה!!!
אף אחד לא שם על הלוחות, אני חייב את התוכנה וחוקי, עד עכשיו רק בן-אדם אחד שם לב ללוח ששמתי וגם הוא מכר תוכנה לא חוקית... למישהו יש את התוכנה בבקשה!!!