מחפש קטנוע

Xxound

New member
מחפש קטנוע

אני מתכנן לקנות עד סוף ספטמבר, התקציב הוא 20 אלף שקל, אני מעוניין בחדש כי אני לא יודע איך לקנות בכלל מאדם פרטי ומה לבדוק. המטרות שלי הן לנסיעה קצרה על כביש גהה כל יום לעבודה חולון-ר"ג, וגם נסיעות עירוניות. אני אוהב מהירות וזינוק ומוכן להתפשר על דבר אחר. אז מה הדגם המומלץ, קראתי המון באינטרנט ואני לא סגור על כלום, ואני אדבר עם כמה חברים שנוסעים על דו גלגלי.

whistler

New member
האפשרויות...

האפשרויות שלך הן, כפי שאני רואה: 1) קימקו BW 250 2) ג'וירייד 200 3) יוסאנג MS3 250 הקימקו חזק וזריז, ובמחיר של קצת מתחת ל 20 K. כלי ידוע ומוכר בארץ. קצת לא נוח לנסיעות ארוכות, ובמהירויות גבוההות (אין מיגון רוח) אבל חוץ מזה אחלה כלי. יש ל BW אח גדול, הGRANDDINK - אבל הוא עולה כ 22K - קצת מעבר לתקציב שלך. אילו הייתה יכול להרשות לך להוציא קצת יותר, הייתי ממליץ על VXR של ג'ילרה - ממש טיל על 2, אבל קצת יקר. הג'וירייד הוא מעין "כולבויניק" - עושה קצת מהכל - מתפקד יפה כקטנוע עירוני, ואין לו בעיה לצאת מחוץ לעיר. לא הכי מהיר או חזק, אבל סה"כ זריז. מחיר על הכביש, בערך 18 K, אולי טיפה פחות. היוסאנג הוא קטנוע חדש (בארץ ובעולם) של חברה חדשה יחסית (חדשה בארץ, בעולם מוכרת כבר כמה שנים בזכות האופנועים הטובים שלה). הקטנוע חזק, זריז, ויחסית מפנק, ועם מחיר של 20K על הכביש. חיסרון אחד הוא שהכלי חדש, ואמינותו עוד לו נבדקה לאורך זמן. עוד חיסרון קטן זה המושב שקצת מציק. זה בגדול... שיהיה בהצלחה.

לדעתי ניו דינק 125

בעיקר כשאתה מדבר על נסיעות כאלו לא ארוכות כך שאתה יכול להסתפק ב - 125. אל תתקרב ליוסאנג... הקימקו BW הוא מהיר מאד ואני אוהב אותו. אבל אתה צריך לבדוק אותו בנסיעת מבחן מול הניו דינק .... הג'ורייד סבבה - רק שהוא מתאים למתחילים וכמעט לכל אחד יש את זה

ilaniko

New member
תעשה נסיעת מבחן על יוסאנג 250

אני קיבלתי אחד כזה השבוע,אין לך מה לדאוג מהיבואן והכלי עצמו לטעמי מצויין.הוא בדיוק בתקציב שלך.דבר איתי אם אתה רוצה.

למעלה