מחפש קטנוע 250

ran nitzan

New member
מחפש קטנוע 250

בוקר טוב לכלם אני מחפש קטנוע מנהלים והגרנד דינק של קימקו נראה בסדר גמור אבל הגיעו אליי שמועות שיש לו בעיות הבעיה ששמעתי את זה מסוכן מכירות של חברה אחרת מישהו מכיר את הכלי הזה? ועוד כלי שנראה מעניין וגם זול יחסית זה הסאן יאנג ג'וירייד 200 מישהו שמע עליו משהו טוב או רע? תודה מראש

boldjos

New member
איזה בעיות יש לדינק?!

חוק ידוע הוא כשאתה בא למוכר פלאפל ושואל על הפיצה הוא יגיד שיש לה בעיות....

ran nitzan

New member
זה ידוע

בגלל זה פניתי לפורום לקבל תשובה מדויקת ונכונה אבל חשבתי שאולי הוא מבסס את השטויות שהוא דיבר (בטונות) על משהו כמו האליזאו של פג'ו למשל שבאמת התגלו אצלו בעיות מנוע

™asper©

New member
רן...

כמה כסף אתה מעוניין להשקיע רק על הכלי (חוץ מביטוח וציוד מיגון) ? אתה רוצה לקנות חדש או משומש? תן תיאור של אופי הנסיעות העיקריות שלך וכו'... בקיצור, עוד פרטים יעזרו לנו.

ran nitzan

New member
יש לי

בערך 5 פעמים בשבוע נסיעות של משהו בסביבות 70 ק"מ ביום שחלקם בדרכים בינעירוניות ומהירות בת ים הרצליה (איילון) הרצליה פתח תקוה וכו' ובימי שישי נסיעה בתל אביב הצפופה אבל זה זניח יחסית

™asper©

New member
OK....

קודם כל אני שמח לשמוע שאתה טיפוס אופטימי, בוא נגיד שעל איילון בד"כ לא נוסעים ממש מהר אלא בסביבות 100 ואפילו פחות בשעות העומס הרבות
בכל מקרה, את העבודה שאתה מייעד לדו"ג שלך יעשה גם קטנוע 250/150 קטן יותר כמו קימקו B&W250 וכו'. אמנם זה יהיה פחות נוח מחוץ חעיר אבל נוח יותר בתנועה צפופה בתוך העיר. אז אם בחרת בנוחות "מנהלית" אז בבקשה....הגרנד דינק 250 משתמש במנוע זהה לזה של ה-B&W250 שהגיע לארץ קצת יותר משנה לפני הגרנד, ב-B&W250 התגלו בעיות במנועים לפחות במשלוחים הראשונים שהביאו לפתיחת ראש מנוע לפני 10K ק"מ. בעיות אלו נפתרו במשלוחים הבאים ועד כמה שידוע לי לא התגלו בעיות כאלו באף אחד מהגרנד-דינקים בארץ. בקשר לג'וירייד 200, הוא זול יותר אבל חלש משמעותית מהקימקו (מנוע 172 סמ"ק ולא 200). אישית נסעתי רק על הסאניאנג וזה היה לפני הרבה זמן ככה שלא אכתוב עליו ספציפית ואמליץ לך לעשות נסיעת מבחן על שניהם. אם תחליט ללכת על כלי משומש אז יש אפשרויות נוספות כמו הונדה פורסייט/פנתאון ועוד...

hbilan

New member
joyride

5K קילומטרים עד היום על joyride 150 כל יום איזור השרון-ת"א וחזרה. עושה עבודתו נאמנה בכל תנאי מזג אויר, ואפילו די נוח, בלמים מעולים. בנוסף גם די חסכוני בדלק אם זה חשוב לך (משהו כמו 1:28) אילן

500cent

New member
אם קטנוע 250...

אני לא ממש רוכב על קטנועים כי אני לא אוהב אותם למרות שרכבתי כמעט על כל הקטנועים בין 150 ל 250 סמ"ק שיש לשוק להציע. ולפי הניסיון שלי אם אתה כבר הולך על קטנוע לך על יפני..איכויות יותר גבוהות..אמינות יותר גבוהה... וחיים יותר ארוכים...שלא לדבר על שוק יותר טוב למכירתו בהמשך..גם המחיר יותר גבוה אבל לדעתי שווה את ההשקעה. הצעה אישית שלי היא פורסייט משומש (הקטנוע הנבחר של המשטרה) או את הפנטאון150 ששווה לך לבדוק למרות שהוא שתי פעימות (קצת רועש אבל מאוד זול לאחזקה ומאוד חסכוני בדלק)

™asper©

New member
ממש תגובה מלומדת...

למה אתה קורא "איכויות גבוהות יותר"? האם הכוונה לאיכויות התנהגות? כי בזה הכלים הארופאים מוצלחים יותר בד"כ. אולי אתה מתכוון לאיכויות הרכבה? אולי הטענה שלך היתה נכונה פעם, היום היא פחות רלבנטית ורוב יצרני הקטנועים מציגים איכויות הרכבה די דומות, זה בטח לא משהו שאמרו להשפיע על הקניה. כמו כן כתבת "אמינות יותר גבוהה" לכלים היפנים. מה עם הכלים הקוראינים וכו'? לא אמינים? (להזכירך קימקו זאת לא חברה יפנית וגם לא סאניאנג). בכל מקרה כלי שיטופל כמו שצריך יזכה בד"כ לאמינות בלי קשר למוצאו (אלא אם כן קוראים לו אפריליה
) בקשר לשוק המכירה....נו טוב, השוק של כלים לא יפנים לא בהרבה פחות טוב וזה בד"כ תלוי במצב הכלי הספציפי. אם בכל זאת יש הבדלים זה בגלל דעות קדומות כמו שלך.

ran nitzan

New member
הונדה פנטאון

זה כמו הפורסייט רק 150 לא? והוא זול לאחזקה? זה מה שאמרו לי בהונדה אבל הייתי ספקטי לחלוטין ודרך אגב בהונדה אמרו לי שהוא אוכל דלק ביחס של 1:18 זה נקרא חסכוני?

™asper©

New member
כן...

פנתאון זה פורסייט +- (בקליות אחוריות שונות, אבל זה קטנוניות) עם מנוע 150 דו פעימתי. לדעתי זאת אחלה קניה כי אין שוק מוצלח לקטנוע מנהלים דו פעימתי. אין הרבה כלים כאלו ככה שיקח יותר זמן למצוא אחד כזה וגם למכור יקח יותר זמן כי מדובר בעוף מוזר. לגבי צריכת הדלק, נתון קצת גבוה לדעתי. לדעתי אפשר לצפות למעל 20 ק"מ לליטר אבל זהלא מבוסס.

z is dead

New member
גם קימקו וסאן-יאנג זה לא קוריאני.

זה טיוואני. איך אני בקטנוניות?
חג שמח לכולם!!!

למעלה