מחפש קטנוע 125

Captain Jack Sp

New member
מחפש קטנוע 125

שלום, אני די חדש בענין הקטנועים, אני מחפש קטנוע 125, מבחינת התקציב אני יכול להשקיע 15K על קטנוע , מצד שני, אני צריך אותו לטווח זמן של שנה עד שנה וחצי הקרובות, ככה שאני גם מחפש משהו שימכר בצורה טובה , ואני לא רוצה לבזבז כסף, בהתאם לנתונים של הקטנועים שראיתי ג'וירייד ננראה לי האופציה הכי טובה , הוא גם סחיר וגם החלפים שלו יחסית במחיר סביר מכיוון שהוא מאוד נפוץ.
אני מתלבט אם ללכת ולקנות משהו חדש או 2011 ולהגיע ללימיט של התקציב , מכיוון שאני לא יודע אם אני לא יפסיד עליו עוד 3-4 כשאני אגיע לשלב המכירה , או לקנות משהו משומש ב-8-9 אלף, כשאני לא יודע בכמה אני אוכל למכור אותו בעוד שנה מהיום . תודה לכל מי שיעזור לי להחליט .

פרארי1

New member
כלכלית עדיף משומש-חדש

כלי שכבר ספג את ירידת הערך הראשונית הגדולה, אבל עם מעט קילומטרים, לפעמים אפילו עדיין באחריות.
הג'וירייד אכן הכי נפוץ, זה הופך אותו גם לפופולרי בקרב הגנבים...
יש עוד אופציות שיכולות להתאים, למשל קימקו דינק או מובי.

Captain Jack Sp

New member
הג'וי רייד נבחר בגלל מקום האחסון

אני נוסע הרבה עם תיק ומצלמה מקצועית ובביקורות שקראתי היה כתוב שהג'וירייד נהנה מתא אחסון גדול ביחס לשאר הקטנועים.
אבל אשמח לשמוע אם יש עוד הצעות

פרארי1

New member
אכן בעל תא גדול

וגם מדרס שטוח וגדול שיכול לאכלס ציוד נוסף.

אם חשוב לך נפח האחסון, אתה יכול לרדת בשנתונים ולחפש הונדה SWING שייכנס לתקציב, יש לו תא מטען ענק והוא ייתן לך נוחות שאף 125 אחר לא ייתן.
גם לימאהה XMAX יש מערה גדולה מתחת למושב.

orgeva

New member
הוא ביקש כלי סחיר 2 הכלים שהזכרת

זה קרוב לחתונה קתולית.

פרארי1

New member
יש בזה משהו

מצד שני, איזה כלי באמת קל למכור?
לא עדיף להנות מכלי מעולה, גם אם במכירה יהיה הפסד קצת יותר גדול?

orgeva

New member
אני מסכים עם הדעה שלך,אבל הבחור רוצה

כלי יחסית סחיר והפסד כספי מינימלי וג'וירייד יהיה יותר קל למכור,מה לעשות זה השוק.

פרארי1

New member

Captain Jack Sp

New member
כמו שכתוב כאן שאלתי על משהו סחיר

אני כנראה בעוד שנה -שנה וחצי אחפש למכור אותו . וגם ההונדה וגם הימהה לא נסחרות כמו הקימקו והסאן יאנג .

Captain Jack Sp

New member
תודה רבה ,

עזרתם לי הרבה בהתלבטות . אני אלך לכיוון הג'וי רייד 2011 , נראה לי שזה ימזער לי את ירידת הערך כמה שיותר

orgeva

New member
רק שים לב שאתה קונה כלי עם תיעוד מלא

כלומר חשבוניות עם תיעוד של ק"מ מדויק,לא לוותר על זה.
מישהו אומר לך שהוא טיפל לבד בבית\חבר מכונאי טיפל לי בשחור\או כל תירוץ אחר,***לא לקנות***.

למרות שאתה החלטת ללכת על כלי בין שנה\שנה וחצי,אם נפלת על שליח שניתק ספידומטר אתה עלול לקנות כלי עם 30-40 אלף ק"מ, שעל השעון יראה 5 אלף ק"מ,ואז אתה קונה כלי שחוט.

וכמובן לא לוותר על כך שבעל מקצוע שאתה סומך אליו ייבדוק את הכלי,הכי מומלץ להשקיע בבדיקה במכון יעודי.

והכי חשוב,בלי לחץ,יש המון כלים בשוק,והמחירים רק יורדים.

בהצלחה.

Captain Jack Sp

New member
אני מאוד מקווה שלא יעבדו עלי

למזלי כבר היו ברשותי רכבים ובפעם הראשונה נפלתי על מישהי שאח שלה היה מטפל ברכב בעצמו . שמתי כסף על רכב עם מלא בעיות וזה ממש לא היה שווה את זה .
אין לי איש מקצוע מטעמי, גם מי שאני מכיר שמבין בזה לא מבין מספיק כדי לעזור לי .
אבל אני הולך לבדוק טוב הפעם מי מוכר לי את הכלי , ואם אני ארגיש שהאיש לא נראה לי אני מסתובב והולך .
רק אחד שיש לו ספר עם קבלות על טיפולים!

Captain Jack Sp

New member
בהמשך לחיפושים .. מבקש עזרה וחוות דעת

דיבר איתי היום נציג של מטרו מוטור בחיפה , ואמר לי שכרגע אין לו ג'וירייד 125 עם קילומטרז' נמוך, הוא הציע לי X-Evo שנת 2010 , אחרי 13,500 קילומטר , במחיר של 12.5K ,
הוא טוען שהקטנוע היה שייך למישהו מבוגר והוא טיפל בו תמיד במטרו , אמרתי לו שאני גם מחפש משהו סחיר והוא אמר שאם אני מטפל במוסך מורשה , הוא מוכן למכור לי אותו אחרי שנה -שנתיים ב-10% מתחת למחירון דרכו .
עכשיו לשתי שאלות , קודם כל , מה דעתכם?
והשנייה , האם מטרו מוטור נחשבים לאמינים וטובים ?
תודה

למעלה