מחפש קטנוע ראשון

dikiman

New member
מחפש קטנוע ראשון

אני גר ברמת הגולן ולומד בטבריה ומעוניין לקנות קטנוע א:בסביבות ה-300 ק"מ לשבוע, האם 250 לצורך העניין הגראד דינק יעשה את העבודה? (עליות של רמה"ג) ב: ברכישת קטנוע לצרכים של כ 12000 ק"מ בשנה האם יש משמעות לקילומטרז' של הכלי? ולאיזה דברים כדאי לשים לב לפני שמוציאים כמה מאות על בדיקה? ג:לגבי הגראנד דינק ראיתי במבחנים שונים ביקורת על ספיגת תלאות הכביש (גלגלים קטנים, בולמים קשים) בבקשה מבעלי נסיון! (אל תפנו אותי למבחני השוואה כבר עברתי על מספיק) תודה לעונים, וחג כשר וקצר.

dori27

New member
ברוך הבא למשפחת קימקו

ראשית , אני חייב לציין שאני נוהג על גראנד דינק ונהנה מכל רגע ... למרות מה שכתוב במבחנים , יש לו כוח , נוחות וכמובן חייבים לציין כי פרופורציונאלית למחירו , הוא הכלי שיעשה לך את העבודה !!! לגבי הקילומטראז' - סביר בהחלט מה שציינת ! בהמשך לשאלתך , כמו בכל קנייה צריך לבדוק טוב בכל האמצעים שעומדים לרשותך !? בנוגע לכביש ומהמורות בו ... יהיה קצת חוצפה לומר שתרגיש כמו ברכב אמריקאי ששט על הכביש ... וקשה לי להאמין שכלים אחרים נותנים רמות ביצוע גבוהות בהרבה ... בקיצור כלי חביב , אמין עם רמת ביצועים טובה !!! (כל זאת ביחס למחיר)

תשובות

יש לי גראנד דינק 06' 5 חודשים. א. יעשה את העבודה ללא שום קושי. במקביל לבדיקת שמן, מים ואחזקה שוטפת. (אני מילאתי שמן פעם אחת כשקניתי, ומאז בןדק אחת לשבוע) ב. תבקש מהמוסך לעשות עליו נסיעה לפני שפותחים אותו. לפעמים המוסכניק יכול למצוא שהקטנוע אבוד רק מהנסיעה+ תתחקר את המוכר תחקור מעמיק לגבי בעיות שעלולות לצוץ.. ג.המתלים קשים, זה קטנוע בסה"כ, מתרגלים. לא משהו להתעכב עליו, לדעתי אני מאוד מרוצה

dikiman

New member
שאלה נוספת

קודם כל תודה למגיבים לגבי הרכישה, כמה נחשב קילומטרז' גבוה לקטנוע, ועם כמה לא כדאי להתעסק?

תשאף לכמה שפחות קילומטראז..

הדעות חלוקות לגבי מהו קילומטראז גבוה.. אני חיפשתי כאלו שעשו מתחת ל10,000 בשנה, אבל ישנה טענה שהממוצע של הקטנועים האלו הוא 15000-20000. לדעתי זה גבוה

JacksonX

New member
../images/Emo45.gifאני יש לי גם ג.דינק 7 חודשים

ואני מאוד מרוצה. מאז שקניתי אותו, מילאתי פעם אחת בכל ה-7 חודשים שמן ומאז לא נגמר... נדמה לי שקורה אצלי פח נס השמן כמו בחנוכה. אף פעם לא נגמר... מאז אני בודק שמן פעם בחודש.. שלא נדבר על מים שלא מילאתי אפילו פעם אחת מאז שקניתי אותו. וכמובן שבדקתי את המים ותמיד מלא!!! נכון,המתלים לא הכי טובים ואתה מרגיש כל מהמורה ישר בגב שלך,אבל כמו שאמר ההוא מעלי ,מתרגלים וזה לא קריטריון לפחות מבחינתי לא לקנות את הקטנוע הזה.

JacksonX

New member
../images/Emo12.gif על מה אדוני מדבר?עברית קשה שפה

יואיל בטובו לא להתעצל עם המקלדת ולעשות שימוש ביתר האותיות שנמצאות שם...

ז ר ח

New member
לצערי,

האחד באפריל עבר כך שאני לא יכול להמשיך. אין הגבלה ככל הידוע לי...

W i z

New member
דווקא לא הייתי ממליץ לבדוק בתדירות

כל כך נמוכה. הנזק (טפו טפו טפו) פשוט גדול מדי בשביל ההשקעה של לבדוק פעם בשבוע. חוץ מזה, על הדרך שבודקים שמן ומים תמיד אפשר להריץ גם איזו בדיקה על הגלגלים ובלמים. חג שמח !

JacksonX

New member
../images/Emo45.gifאך אם היית יודע כמה אני נוסע

בקטנוע בחודש היית אומר שגם בדיקה של פעם בחודש זה הרבה... מה שמעלה את השאלה הבאה שלי: אם לא נוסעים הרבה עם הקטנוע והוא רוב הזמן נח לו בצל, האם יש דבר כזה שהשמן מתייבש ?? עד עכשיו לא קרה אך יכול להיות מצב כזה?? סליחה עם השאלה קצת
אך "לא הביישן למד ולא הקפדן מלמד" לכן לא צריך לחשוש לשאול אם אתה רוצה להחכים .

W i z

New member
תשמע, המערכות הללו (שמן ומים)

אמורות להיות אטומות. כלומר - לא לאבד את נוזליהן. בפועל הן לא. אני לא חושב ששמן יכול להתייבש.

למעלה