מחפש קופות קקל

עדיקקל

New member
מחפש קופות קקל

שלום, שמי עדי, אוסף קופסאות (קופות) קקל, אודה על מידע בנושא. שבת שלום, עדי.

שלום עדי,

כמדומני שכבר נתקלתי בהודעות שלך בעניין הזה בעבר, לא? ספר לנו על האוסף - כמה קופות כבר יש לך? אתה יודע כמה חסרות? יש בכלל קטלוג לדברים האלו? מישהו יודע כמה קופות שונות יצאו? ושאלה אחרונה לבינתיים - אתה יודע על עוד אספנים של קופות קק"ל?

astrok

New member
אני יודע על עוד...

חן האספן מנהריה הוא אספן נלהב... כמדומני שנתקלת בהודעות שלו... הוא עבר דירה, ולכן עוד לא חיברו לו את המחשב, ובגלל שלא ידעתי אם יש לו "דואר עוקב", אז דילגנו עליו בסיבוב המעטפות, ובגלל כל הסיפור הזה הוא עוד לא בפורום... עדי, חכה שיחזור, ולמרות שהוא רק בן 14, עוד יהיה לכם על מה לדבר (אני בינואר בר-מצווה). תמיר.

עדיקקל

New member
לאבא של נועם

ידוע על כמעל 140 דגמי קופות קקל (ללא טעויות ביצור), אני יודע על לפחות עוד ארבעה אספנים רציניים בארץ - בחול ישנם עוד כמה. את האוסף שלי אני יכול להגדיר כמכובד ביחס למה שאני מכיר.. קטלוג מסודר אין ממש - יש חוברת שיצאה לכבוד 90 ש' לקקל (לפני 11 ש) ובה צילומים של כחמישים קופות - זה יותר טוב מכלום אך לא הייתי קורא לזה קטלוג. אם בחיפושיכם אחר האוספים שלכם אתם נתקלים בקופות - אשמח אם תיידעו אותי.. תודה.

powo

New member
קופות קקל

רוזן יש לו קופות. תנסה ליצור קשר, אבל רק ממוצש.אברהם

beni165

New member
גלריית פיצ'פקס

ישנו מקום כזה במושב צרופה (דרומית לחיפה). אם אני לא טועה ראיתי אצלו קופות, אבל אין לי מושג כמה הוא מבקש. הטלפון שלו הוא 04.9541059 בני

ואם אתה כבר שם -

בקצה השביל של פיצ'פקעס ישנו ההאנגר של איתמר מאתר הספרים. אפשר ללכת לאיבוד שעות בין המדפים.

קדימה עדי, אל תשאיר אותנו ככה...

אם האוסף שלך מכובד, תן גם לנו להתכבד בו. אפשר להעלות תמונות? סרוק למעננו כמה תמונות מהחוברת. וספר לנו קצת על הסוגים השונים - אני יודע ששינו מפעם לפעם את המפה, אז בוודאי יש סיפורים פיקנטיים בנושא הזה. מיהם האספנים האחרים? אפשר לבדוק אם הם רוצים להצטרף אלינו לפורום?

עדיקקל

New member
קופות קקל

מצ"ב שני לינקים לקופסאות:http://www.kkl.org.il/root/hebrew/nosim_ikaryim/al_kakal/kupa/kup.htm#גלריה http://www.kkl.nana.co.il/Category/Default.asp?CategoryID=248&TypeID=1 במידה ותגלו התעניינות - אוסיף בעתיד תמונות נוספות

beni165

New member
מדהים

עוד תחום שהייתי בטוח שאין בו כמעט "עומק" והנה נראה כאילו אין לו סוף. נכנס לרשימה. בני

באמת מדהים.

האם לך יש עוד קופסאות, שתוכל להעלות תמונות שלהן? תוכל לספר לנו קצת על ההסטוריה של הקופסאות האלו - מתי התחילו לעשות אותן וכיוב'? העתקתי את התמונות מהאתר, ואכין מהן גלריה לפורום. אם תוסיף עליהן, אגדיל את הגלריה. זה תחום איסוף מעניין בעיקר בגלל היסטוריה המקופלת בו, בדומה לבולים של טרום הקמת המדינה, שהיו בעצם בולי קק"ל בחלקם.

beni165

New member
היסטוריה

איך הכניסו את ההיסטוריה פנימה? דרך החריץ של המטבעות?
השעה...

למעלה